Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Το Paper της υποψήφιας PhD φοιτήτριας από την Τυνησία για το Γεωκεντρικό μοντέλο (UPDATED)

Μόλις την περασμένη άνοιξη κυκλοφόρησε μια είδηση που έγινε Viral για μια "υποτιθέμενη" υποψήφια Διδάκτωρ  που κατέθεσε ένα Paper σε πανεπιστήμιο της Τυνησίας με θέσεις της που απορρί υπάρχει στο Γεωκεντρικό μοντέλο.

Άπειρα site ειδήσεων (όπως GolfNews, ελληνικά site όπως Πρώτο Θέμα  και φυσικά άπειρα copy-paste τύπου idiot-ικά blog άβουλων επαγγελματιών λογοκλοπέων που δε μπορούν να συντάξουν ούτε παράγραφο) ανακοινώσαν ημιτελή πληροφορίες για το paper αλλά ουδέποτε το κατέδειξαν αναγάγωντας το στη κατηγορία των Fake News!!!



Από σήμερα το έχουμε στη διάθεση μας και σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το paper για το Γεωκεντρικό μοντέλο που κατατέθηκε και ξεκίνησε τη γνωστή διαμάχη στην Τυνησία και κυκλοφόρησε ως ψευδή είδηση.



Σε όλους αυτούς που τους φάνηκε ότι διαβάζαν ακόμη ένα εξωφρενικό fake new, τους το αφιερώνουμε!



Ο σύνδεσμος για να το δείτε Live είναι ΕΔΩ ενώ αν θέλετε να το κατεβάσετε θα πρέπει να το βρείτε στο σύνδεσμο ΕΔΩ (direct link)που είναι για τα μέλη της fb κοινότητας  ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth Greece)






UPDATE 9-12-2017


Αναζήτησης συνέχεια!!!
 Καθώς είχα μια αμφιβολία μήπως είναι πλαστό έψαξα στο επιστημονικό περιοδικό που δημοσιεύει το Paper, το IJST (The International Journal of Science & TEchonoledge) στο αντίστοιχο τεύχος Αυγουστου του 2016 όπως έχει στον τίτλο κάτω το .pdf. Διαπίστωσα ότι αυτός ο Τίτλος Paper "The Geocentric Model of the Earth : Physics and Astronomy Arguments δεν υπάρχει στη λίστα με τα Paper που έχουν εκδοθεί εκείνο το μήνα. Πάνω που είπα ότι πρόκειται για κάποιο πλαστό κείμενο κλπ μου μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά. Έτσι άνοιξα ένα ένα τα υπόλοιπα 22 Paper που δημοσιεύονται στο τεύχος Αυγούστου του 2016, έλεγξχα αριθμίσεις σελίδων και διαπίστωσα ότι κανένα άλλο Paper δεν είχε τις σελίδες 57-62, πράγμα που μου δηλώνει ότι το Paper υπήρξε, δημοσιεύτηκε αλλά αυτό το συγκεκριμένο "αφαιρέθηκε" και αποσύρθηκε. Κατόπιν έκδοσης του τεύχους και ότι ακολούθησε την κυκλοφορία του!!!! Γνώμη μου είναι πως το ίδιο το περιοδικό το αφαίρεσε γιατί τράβηξε υπερβολικά πολύ προσοχή και θα μείωνε την αξιοπιστία του να έχει δημοσιευμένα Paper για κάτι μη αποδεκτό...... Η λίστα με τα υπόλοιπα paper του Αυγούστου του 2016 για όποιον θέλει να επαληθεύσει τη μίνι αναζήτηση των επίμαχων σελίδων 57-62!!!





IJST ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 - όλη η λίστα με τα paper - σύνδεσμος ΕΔΩ 










Σελίδα 57 (1/6)




Σελίδα 58 (2/6)



Σελίδα 59 (3/6)



Σελίδα 60 (4/6)





Σελίδα 61 (5/6)



Σελίδα 62   (6/6)






-----------------------------


Θες να μαθαίνεις τα πάντα για τις εξελίξεις στην Επίπεδη Γη;
Γράψου στο newsletter του Blog Επίπεδη Γη 🌏για μια εβδομαδιαία σύνοψη! (απεγγραφή με ένα κουμπί αν τυχόν αλλάξεις γνώμη) ! :-)



Πάτα ΕΔΩ για να κάνεις την εγγραφή σου στο Newsletter του Blog ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα :


Γραφτείτε στο Newsletter του Blog της Επίπεδης Γης

* indicates required

SaveSave
SaveSave

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλειά!
    Πολύ σε ευχαριστούμε!
    Το έχω ήδη στείλει Αυστραλία προς μελέτη του κουμπάρου μου που είναι τρελό Δόκτωρ και αγαπημένος αδερφός!
    Τον έχω στριμώξει (με την καλή την έννοια) μιας και είναι πολύ αντικειμενικός και όντως κρατάει ανοιχτό το μυαλό του, όσο επιτρέπει η σφαιρική λογική, μέχρι στιγμής! Θα είναι στο πλάι μας σε λίγο....νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ντίνο,

      ψάχνοντας περισσότερο έπεσα μόλις σε αυτό το κλιπ, ίσως το έχεις δει
      https://www.youtube.com/watch?v=KeIv37mcvik
      είναι ένας τύπος που το έψαξε 7 μήνες πριν και σχολιάζει τη δικιά του άποψη για το αν ήταν ένα Hoax/ελεγχόμενη από το σύστημα προπαγάνδα για να εξευτελιστούν οι flat earthers μεσω προχειρων paper
      http://www.spiritualnorth.com/blog/flat-earth-phd-hoax-university-of-sfax-tunisia



      Ας τα εξετάζουμε όλα όσο γίνεται αμερόληπτα, είτε βγει είτε όχι ένα αποτέλεσμα που θα δικαίωνε μια αρχική μας υποψία/επιθυμία!

      ΥΓ. Τώρα δε πειράζει για τον κουμπάρο σου, αρκεί που ξέρει ότι είσαι εξαιρετικά παθιασμένος. Είναι θέμα χρόνου και σκεψης για αυτόν!

      Διαγραφή
    2. Think, έστειλα μόλις το παρακάτω email στο IJST περιοδικό και θα επανέλθω μόλις απαντήσουν με όποια απάντηση δώσουν :

      Hello, my name is Socrates Kavvadias from flatearthgreece.blogspot.gr and I am doing some research about a specific Paper that was supposedly published by your scientific Journal on August 2016.

      The name of the Paper is "The Geocentric Model of the Earth: Physics and Astronomy Arguments"
      by Kharroubi Amira and can be seen posted here : http://www.gianfuffo.org/uploads/4/2/6/9/4269865/2016_the_international_journal_of_science___technoledge_flatearth.pdf

      I am trying to figure out whether this Paper is a Flat Earther's hoax or if for some reason the Paper was withdrawn from publicity. I tried also to cross-check the pages 57-62 with the pages of the rest Papers of August 2016 issue and didn't found another Paper numbered with the pages 57-62.

      Thank you for your time,
      Kindly Regars,
      Socrates

      Διαγραφή

Comments system