Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Έκπληξη στο κήρυγμα του Μητροπολίτη Άνθιμου στην Αγιά Σοφιά Θεσσαλονίκης σχετικά με τη Γη και το διάστημα

Εντύπωση έκανε σήμερα η εξιστόρηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου στο κήρυγμα του.  Ακούστε στο 02:08:30 να αφηγείται μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον διακεκριμένο επιστήμονα από Αμερική ο οποίος τον κάλεσε και του είπε μεταξύ άλλων  :

"Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο τον ουράνιο από αυτόν τον πλανήτη που κατοικούμε εμείς και είναι αυτή η Γη"

Επίσης μιλά για ένα κύμα επιστημόνων που αμφισβητούν τα ταξίδια στο Φεγγάρι και όλων αυτών που ισχυρίζονται ότι βλέπουν τόσο μακριά στο αχανές διάστημα ως ανυπόστατα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μεταξύ 02:08:30 ως 02:14:00


5 σχόλια:

 1. ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ' ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΚΕ ΑΝΘΙΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΤΙ ΠΛΑΝΗ , ΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΘΕΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάποιος επιπεδιστης θα τον πλευρισε, και καθως ο γέρων πλεον Ανθιμος ειναι...επιστημων αστρονομος, τοχαψε ίσως. Εμπαιγμος το λιγωτερο. Και τωρα τοχουν οι φλαταδες και λενε ειδες; Και ο Ανθιμος κλπ Δηλαδή τον κανανε αιρετικο. κριμα η Εκκλησια η Ορθοδοξη, παει χαθηκε. Οριστε εδω, αμερικανικες αιρεσεις, πχ Αντβεντιστες της 7η ημερας και τρεχα γυρευε. και το παιζουν ορθοδοξοι. https://www.facebook.com/groups/2218794331777157/permalink/2234852246838032/

   Διαγραφή
 3. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΑΧΑΧΑ ΜΑ ΑΦΥ ΤΑ ΒΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΑΜΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΘΙΜΕ! ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΡΑΜΑΜΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system