Επίπεδη Γη για αρχαρίουςΣυνοπτικά  • Ζούμε σε μια Επίπεδη Γαία που περιβάλλεται από τους πάγους της Ανταρκτικής. Άγνωστο το τι υπάρχει έπειτα.
  • Δεν υπάρχει παρατηρήσιμη καμπύλη της γης όσο ψηλά κι αν ανέβει κανείς, είτε 5 είτε 15 είτε 100 χιλιόμετρα.
  • Ο ήλιος και η Σελήνη περιστρέφονται σε σπειροειδή κίνηση από τον Τροπικό του Καρκίνου μέχρι τον Τροπικό του Αιγόκερου και ανάστροφα.
  • Ο Ήλιος και η Σελήνη έχουν πολύ μικρό μέγεθος και είναι πολύ κοντά μας, ενώ περιστρέφονται πάνω από τη Γη σε μόλις 3000 μίλια ψηλά.
  • Ο αστρικός ουράνιος θόλος γυρίζει γύρω μας και όχι εμείς γύρω από τον ήλιο και όλο το ηλιακό μας σύστημα στον Milky Way Galaxy.
  • Η βαρύτητα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει στη θέση της η πυκνότητα των υλικών σε συνδυασμό με την πλευστότητα τους.
  • Είμαστε το κέντρο του σύμπαντος, αποτέλεσμα δημιουργίας μιας ανώτερης ευφυούς αρχής και δεν προήλθαμε από τα αποκαΐδια που σκορπίσανε στο σύμπαν όταν από την απόλυτη ανυπαρξία γεννήθηκε κάτι μέσω ενός big bang που όμως δε το πυροδότησε κανείς.
  • Επί 500 χρόνια από εποχής Κοπέρνικου (Μασόνος), οι Free Massons, οι Ιλουμινάτοι και ένα ποτ πουρί κάστας των Ελίτ του κόσμου, όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι που κολλάνε στις θεωρίες συνωμοσίας, ελέγχουν επιστήμη, θρησκείες και κυβερνούν τον πλανήτη βάζοντας κυβερνήσεις και βασιλιάδες μαριονέτες να τρέχουν την παράσταση.
  • Το σχέδιο αλλαγής από Γαιοκεντρισμό σε Ηλιοκεντρισμό, η θεωρία εξέλιξης του Δαρβίνου που ταιριάζει με τη Θεωρία του Bing Bang (πολλές θεωρίες) που ξεκίνησε από εποχή Κοπέρνικου, είχε στόχο να ταράξει τη σημαντικότητα της αξίας και της ζωής του ανθρώπου και από την άλλη να τον κάνει να νιώθει ασήμαντος, ένας κόκκος σκόνης μέσα σε ένα άπειρο διάστημα γαλαξιών.Ακολουθεί ΌΛΟ το εισαγωγικό υλικό που μπορεί να δει κανείς για την Επίπεδη Γη.  Προτείνεται να δείτε με μια διαδοχική σειρά τα κλιπ ώστε να βγάζουν νόημα. Τυχόν διάσπαρτη θέαση θα έχει αποτέλεσμα άλλες ερωτήσεις που καλύπτονται νοηματικά στα πρώτα κλιπ.
Τα κλιπ είναι από το κανάλι think Outside the glObe και Yasoo HV

Επίπεδη Γη σε 1'Επίπεδη Γη σε 5'

ΓΙΑΤΙ έχει ΣΗΜΑΣΙΑ η Επίπεδη Γη;
Μήπως Υπάρχουν Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; https://youtu.be/oYuzyAOXFWQ


Το Απόλυτο Τεστ για το Σχήμα της ΓΗΣ
Δεν υπάρχει μετρήσιμη Καμπυλότητα ΠΟΥΘΕΝΑ!

Ρεκόρ Απόστασης Φωτογραφίας Τοπίου
Επίπεδη γη 1000% απόδειξη by Martins Reality

Πίνακας Μέτρησης της Καμπυλότητας από τον Dr. Zack (Σφαίρα με 40.000χλμ περίμετρο)


Για το αρχικό αρχείο του πίνακα μέτρησης καμπυλότητας πατήστε εδώ.

Μαζί με τον πίνακα όμως υπάρχει και ένα online εργαλείο για τον υπολογισμό καμπυλότητας με βάση το ύψος που βρίσκεται ένας παρατηρητής. Ουσιαστικά μας υπολογίζει πολύ εύκολα το πόσα μέτρα κάτω από τον ορίζοντα θα έπρεπε να βρίσκεται ένα αντικείμενο που βρίσκεται ας πούμε 50χλμ μακριά. Χρήσιμο για τους δικούς σας υπολογισμούς!Υπολογιστής Καμπυλότητας με βάση το ύψος του Παρατηρητή

 Υπολογιστής καμπύλης Γης
Online υπολογιστής καμπυλότητας με βάση το ύψος του παρατηρητή


Μόρφωση ή Συμμόρφωση; Education or Compliance?
ΠαραΜύθια & Ψευδαισθήσεις / Illusions & Fairy Tales


Η Κατανόηση της Επίπεδης Γης / Understanding Flat Earth

Συνεντεύξεις/Αναμεταδόσεις - Interviews/Streaming
Ουράνια ΗχοΦωταύγεια - Heavenly SonoluminescenceΑυτοί Ζούν, Εμείς Κοιμόμαστε / THEY LIVE WE SLEEP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system