Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Το Γεωπλάνο του Eric Dubay - Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους





Το Γεω - Πλάνο του Eric Dubay είναι έτοιμο πλέον και στα Ελληνικά, με μετάφραση από τον Think του καναλιού Think Outside the Globe και του Winjer Nuxx. Μην το χάσετε!
















Βρισκόμαστε στις αρχές του 2020 και μόλις τα τελευταία 5 χρόνια η κατανόηση για το Σχήμα της ΓΗΣ (Επίπεδη Γη), έχει περάσει από την απόλυτη αφάνεια στις πλέον περιζήτητες λέξεις κλειδιά στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας κατά πολύ πολλές άλλες.
Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ερευνούν αυτό το θέμα και η κρίσιμη μάζα για την εξέλιξη της συνείδησής μας, είναι πλέον αναπόφευκτη!

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο λόγω της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ λογοκρισίας που έχει εφαρμοστεί και συνεχίζει να εφαρμόζεται από τα ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων, σκορπίζοντας παντού βίντεο που ειρωνεύονται, επιτίθενται και μειώνουν όλους όσους ψάχνουν απαντήσεις στα πιο φλέγοντα ερωτήματα της τελευταίας ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ!





Υπόθεση βιβλίου

Το βιβλίο εξιστορεί την ιστορία ενός παιδιού που διδάσκεται στο σχολείο τον κόσμο σε μαυροπίνακα, σε βιβλία και βίντεο. Όμως βγαίνοντας στον έξω κόσμο τίποτα από όλα αυτά δεν είναι έτσι. Οι αισθήσεις του δεν επαληθεύουν τίποτα από όλα αυτά. Έτσι ρωτώντας τον παππού του για όλα αυτά τα παράδοξα που αντιμετωπίζουν οι αισθήσεις του, ξεκινά ένα ταξίδι προς μια πιο πιο ρεαλιστική κατανόηση του κόσμου και του τρόπου λειτουργίας του.






Μπορείτε να το βρείτε εδώ στα Αγγλικά από το Book Depository με δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο. Ένα πολύ καλό δώρο αν αποφασίσετε να το πάρετε και να το στείλετε μέσα από το Book Depository κάπου σε κάποιο φίλο σας που θέλετε να αφυπνίσετε.

Μοιραστείτε το βιβλίο, είναι ένα δώρο ζωής για μικρούς και μεγάλους και χαρείτε τη ζωή σας, απελευθερωμένοι από την τρομοκρατία των "ειδικών" που μόνο εκείνοι γνωρίζουν πιο είναι το καλό μας και κόπτονται να μας το προσφέρουν απλόχερα, αλλά με το αντίστοιχο τίμημα!


   



Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι απόλυτα στοχευμένη στην παρατήρηση των φαινομένων αλλά και κάποιων μεθόδων που μπορείς κανείς να ακολουθήσει για να δει μακρύτερα από τον ορίζοντα. μακρύτερα από εκεί που του λένε ότι αρχίζει να κατηφορίζει η γη. 

Μια P900 Nikon μπορεί να δει πίσω από τον ορίζοντα καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι το πλοίο χάνεται από την όραση μας γιατί ακολουθεί την καμπυλότητα της θάλασσας.






Κρυμμένη σε κοινή θέα στη σημαία του ΟΗΕ και όλων των μεγάλω οργανισμών η αληθινή απεικόνιση του κόσμου που ζούμε

Το περισκόπιο βλέπει ως 40 χλμ μακριά, ένα ηλεκτρομαγνητικό κανόνι μπορεί να εξαπολύσει ευθεία βολή στα 193χλμ μακριά. Για ποια καμπυλότητα, ποιας σφαίρας μιλόυν όλοι αυτοί?


Καινούργιες διευθύνσεις:
Email: toukithemplom@gmx.us
BitTubers κανάλι : https://bittubers.com/profile/thinkoutsidetheglobe
και https://bittubers.com/profile/WorldIsNotEnough
LBRY: https://lbry.tv/@ThinkOutsideTheGlobe:b
FB page: https://www.facebook.com/geocentricsystem/
https://www.facebook.com/flatearthgreece/
Blog: https://flatearthgreece.blogspot.com/
Instagram: https://www.instagram.com/flatearthgreece/

Η μόνη σου συνεισφορά είναι να ΠΑΛΕΨΕΙΣ την κατήχηση σου!
The only donation is to FIGHT your indoctrination!


Κατεβάστε την Ελληνική έκδοση του βιβλίου Earth Plane δωρεάν ΕΔΩ σε pdf ή πάρτε το βιβλίο τυπωμένο  στα Αγγλικά από το Book Depository με δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο.
#thinkoutsidetheglobe

2 σχόλια:

  1. τσεκαρε τα λινκ για το pdf δεν ειναι σωστα.
    Το σωστό είναι: https://www.pdfhost.net/index.php?Action=Download&File=2036f52ddaa090d5e0f8e1b64d34290c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωκράτη, κάτι παίζει με το λίνκ και το ξαναανέβασα. Το σωστό εδώ!
    https://www.pdfhost.net/index.php?Action=Download&File=7b5bf7ad26102bdf119899f49e43bbf2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system