Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Eric Dubay Terminated! Άλλο ένα Flat Earther conspiracy κανάλι κατεβασμένο!

Eric Dubay Terminated?


Ένα από τα μεγάλα ονόματα στο χώρο των φίλων του Γεωκεντρικού συστήματος, συγγραφέας, ομιλητής, ερευνητής θεωριών συνωμοσίας, δημιουργός βίντεο με πολύ μεγάλη επιρροή έχασε σήμερα το κανάλι που είχε δημιουργήσει στο YouTube με τις πολλές χιλιάδες συνδρομητές και μεγάλο αριθμό σχολίων κάτω από τα περισσότερα από αυτά.







Τι κλιπ είχε στο κανάλι του;

Να ένα πολύ πολύ συνοπτικό, το "The World's Biggest Lie" για τη κοσμοθεωρία που πίστευε, ανεβασμένο από άλλο κανάλι που ακόμη υπάρχει (άγνωστο για πόσο...) :





Ο Εric γράφει τα άρθρα του στο site του www.atlanteanconspiracy.com και μπορείτε να περιηγηθείτε στο τεράστιο site από την έρευνα του, πατώντας ΕΔΩ.





Τα κείμενα αφορούν την Επίπεδη Γη, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) ενώ καταπιάνεται και με άλλα θέματα, άλλες "θεωρίες συνωμοσίας" για όσους δεν έχουν την αντίληψη να καταλάβουν ότι δε πρόκειται για θεωρίες.







Το περίεργο είναι χτες το βράδυ στο ζωντανό show του, o  Joe Rogan ανακοίνωσε πως θα έχει μια ζωντανή σύνδεση skype του Eric Dubay αλλά και του Neil Degrasse Tyson!!!!

Δηλαδή των δυο τεράστιων αντίθετων δυνάμεων. Τον διάσημο φυσικό - τηλεοπτικό αστέρα της Νάσα σε μια συζήτηση ενάντια στον πιο διάσημο Flat Earther, τον Eric Dubay!!!!!!!

Σύμπτωση;;;

Όπως και να'χει ευχόμαστε να ...υπάρχει ο λογαριασμός στο Skype ώστε να γίνει αυτό το ιντερνετικό ζωντανό Debate...







Ρίξτε μια ματιά στο live βίντεο του John Kountouris σχετικά με τη φίμωση του Eric Dubay.






Και τέλος δείτε το παρακάτω κλιπ από το κανάλι Truth Center να μιλά για την υπόθεση διαγραφής του καναλιού του Eric, των Google sites του αλλά και την διαγραφή του από το Google+







Αναμένουμε την επιστροφή του Dubay και ελπίζουμε να χρησιμοποιήσει άλλη πλατφόρμα φιλοξενίας των βίντεο του στο εξής σε ένα μέσο που ελέγχει ο ίδιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system