Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ball earth in trouble! Πλέον υπάρχουν και τρολο-σελίδες υπεράσπισης της Σφαιρικής Γης



Θεωρούμε ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της ευγενικής χειρονομίας, να διαφημίσουμε και εμείς με τη σειρά μας, το αντίπαλο δέος, τη σελίδα ενημέρωσης για την Σφαιρικότητα της Γης!

Σα να μην έφτανε ολάκερη η NASA δηλαδή, από μόνοι τους νιώθουν την ανάγκη, να φτιάξουν μια σελίδα για να υπερασπιστούν κάτι τόσο σταθερό αξιακά. Να κρατήσουν ζωντανή τη "φαντασίωση" της σφαιρικής Γης με ότι συνεπάγεται όπως ταξίδια στο διάστημα, εποικισμό άλλων πλανήτων!













Καθαρά από περιέργεια, εξερευνώντας λίγο στα Post που κάνουν, δεν έχουμε δει ΚΑΜΙΑ απόδειξη για τη σφαιρκή Γη αλλά πάμπολα post για αυτό που έχουν προγραμματιστεί ώστε να μη μπορούν να συλλάβουν. Το να αστειεύονται με την αδιάσειστη αλήθεια πως ζούμε σε μια ακίνητη, σταθερή Επίπεδη Γαία με τα ουράνια σώματα να περιφέρονται από πάνω μας στο ουράνιο στερέωμα.




Χαιρόμαστε που βρήκαν σκοπό και νόημα ύπαρξης, με το να προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την Επίπεδη Γη χωρίς φυσικά να τους πηγαίνει ο νους ότι ...πολλοί από τους χρήστες τους έχουν κάνει Like/Follow και διαβάζουν και την εδώ αρχική σελίδα!




Για όλη τους την ενασχόληση αυτή, που δε μπορεί να παραμείνει ασχολίαστη, τους βραβεύουμε με μια θέση στο σύνδεσμο ΕΔΩ, στο δικό μαςHall Of Fame μαζί με τις παράγωγες αλλά και τρολο-ομάδες ;-)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system