Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ταξίδια στο διάστημα με Virgin Galactic


Το blog όπου να' ναι δε θα έχει λόγο ύπαρξης. Σύντομα ο καθένας θα μπορεί να ταξιδέψει στο αχανές διάστημα και όλα αυτά περί επίπεδης γης θα είναι ένα αστείο.










Πράγματι στο τελευταίο ταξίδι του Unity είχαμε θετική επιβεβαίωση εύρεσης καμπυλότητας! Μετά από πολύ προετοιμασία έγινε το τελευταίο δοκιμαστικό ταξίδι της Virgin Galactic στο διάστημα με τρείς επιβάτες.

Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τον ταξίδι στο παρακάτω κλιπ:





Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μαγεία εκεί στο αχανές διάστημα με τη Γη να φαίνεται κάτω χαμηλά σα σβόλος.




Να εδώ το διαστημόπλοιο στο απόγειο του, στα 80χλμ ύψος.




Όμως όπως έχω ξαναπεί, ΚΑΘΕ φορά που θα βλέπεις φίλε αναγνώστη καμπύλη πρέπει να ολοκληρώνεις τον κύκλο.  



Έτσι βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους πρέπει να σκεφτείς αν ταιριάζει αυτό που σου δείχνουν με τη πραγματικότητα που σου είχαν δείξει. Δηλαδή να ταιριάξεις το βαθμό καμπύλης σε μια εικόνα της γης (προσοχή, δε γράφω φωτογραφία γιατί όλα αυτά που μας δείχνουν είναι εικόνες) και να σκεφτείς πόσο ψηλά πρέπει να είναι κάποιο διαστημόπλοιο για να βλέπει έτσι την καμπύλη της γης. Αρκούν 80χιλιόμετρα υψόμετρο για μια ανακοινωμένη ακτίνα Γης 6.731χλμ? (measured by παππούλη Ερατοσθένη &Nasa)




Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ...όταν συναντάς την καμπυλότητα τελικά αυτή σε ακολουθεί μέχρι και την προσγείωση, μέχρι πριν το διάδρομο προσγείωσης.  Πάλι λοιπόν, βάζεις τη φωτογραφία με το στιγμιότυπο προσγείωσης πάλι στην υδρόγειο και όλα τα προβλήματα λύνονται με τη μέθοδο Ολοκλήρωσης του κύκλου του ψέμματος.







Τελική ετυμηγορία. 


Για άλλη μια φορά το διάστημα τους, είναι απόρροια FISH EYE φακών που στρεβλώνουν την πραγματικότητα και πουλάνε ένα ψέμα !!!!

ΥΓ : Το blog θα συνεχίσει τη λειτουργία του, ξεσκεπάζοντας ένα ένα όλα αυτά τα μαγικά τρυκ του μάγου της καμπυλότητας και του διαστήματος...

1 σχόλιο:

  1. κινηματογραφικά εφέ --- η γη είναι επίπεδη δεν υπαρχή αμφιβολία τα παραδείγματα είναι φανερά όχι photoshop.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system