Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο Paul Logan και το "To the Edge and back"



Πριν λίγες μέρες ο Youtuber Paul Logan με τα 18  εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το "To the Edge and back", ένα ντοκιμαντέρ για την Επίπεδη Γη.










Ξέσπασε μια θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιος τόσο δημοφιλής ασχολείται με κάτι τόσο μη συνηθισμένο. Στο ακόλουθο κλιπ μπορείτε να δείτε αντιδράσεις άλλων youtubers που αντιδρούν με τρόμο για όλα αυτά που ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Paul. Έχουν ενδιαφέρον οι εκφράσεις τους που απορρέουν από το σοκ της γνωστικής ασυμφωνίας. (γνωστική ασυμφωνία -> η σύγκρουση διδαχθείσας ύλης με όσα παρουσιάζονται μπροστά τους που δεν έχουν κάποια συσχέτιση)




Ένας μικρός πανικός!  Ενδόμυχα .. αυτό που φοβήθηκαν  όσοι αντιδρούσαν ήταν το εξής: Το επερχόμενο κύμα των αντιδράσεων από όσους δουν το νέο του βίντεο και καθώς πολλοί θα το αγνοούσαν ενώ άλλοι αρχίζαν να αναρωτιούνται, να κάνουν ερωτήσεις,  και να ζητούν αποδείξεις για το αν είναι πράγματι αληθινές οι φωτογραφίες της Γης.


Τελικά παρουσίασε το βίντεο του, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες. Στο βίντεο του με το γνωστό του στυλ καταγράφει ουσιαστικά ένα ταξιδάκι στο Denver, μια βόλτα εκεί στο περίπτερο της FEIC που πιάνει μια φιλενάδα για μια δυο βραδιές και πλακώνεται με το φίλο του, που του έκανε πλάκα. Vloger είναι εξάλλου κι αυτή είναι η δουλειά του, να κρατά τη προσοχή των λοβοτομημένων θεατών και να τους διασκεδάζει με την ηθοποιία του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system