Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η ζωή μου με έναν Flat Earther. - Μια κοπέλα διηγείται στο Blog της




Είναι οι Flat Earthers σκιώδεις τύποι που ζουν σε υπόγεια αποκομμένοι από τον πολιτισμό, φανατικοί ενός τάγματος που θέλει να ισοπεδώσει ότι έχει χτιστεί με κόπο;










Κάποιες φορές όταν είσαι μέσα στην εικόνα, δεν μπορείς να περιγράψεις επαρκώς από ότι αυτή απεικονίζει. Ακόμη κι αν όλοι οι υποστηρικτές του Γεωκεντρικού μοντέλου παγκοσμίως έχουμε εσφαλμένη αντίληψη για τον κόσμο καθώς δε πειθόμαστε από αβάσιμες υποθέσεις, θεωρίες επί αβάσιμων υποθέσεων, CGI και καρτούν γραφικά αντί για πρωτογενείς εμπειρίες για το σχήμα της Γης, ένα ουδέτερο μάτι που δε μεροληπτεί μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.


 Η φίλη μου Άννα (παραδοσιακά εξοικειωμένη με τον ηλιοκεντρισμό και την σφαιρική γη, γνωρίζοντας με, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο και να αποτυπώσει την εμπειρία συναναστροφής με έναν Flat earther. Ήδη έχει μπει σε περιπέτειες με το FB να της κλειδώνει το λογαριασμό μόλις έφτιαξε σελίδα fb με όνομα My Flat Earther.









Τελικά έδωσε -για την ασφάλεια της όπως λέει το fb- τη φωτογραφία της οn camera  και τώρα περιμένει ανταπόκριση από τα βάθη του αχανές fb για το αν θα εγκριθεί ο λογαριασμός και αν θα επαναλειτουργήσει η σελίδα της.

Η ίδια φυσικά δεν είναι Flat earther αλλά δείχνει πολύ ενδιαφέρον στο γιατί κάτι που δεν είναι φυσιολογικό να είναι αλήθεια έχει κάνει τόσο κόσμο παγκόσμια να ασχολείται με τόσο πάθος.

Γράφει στο blog της :

Μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε το blog της ξεκινώντας από  ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system