Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Silver alert - Αναζητούμε την χαμένη καμπυλότητα της Γης



Η λατρεμένη 💘μας καμπυλότητα χάθηκε...🙄😪 !!!!

Μπορείτε να βοηθήσετε?


✨SOS






Το fb event μπορείτε να το βρείτε στο σύνδεσμο ΕΔΩ

Πατήστε το κουμπάκι Ενδιαφέρομαι και μοιραστείτε το με τους φίλους σας η ακόμη καλύτερα προσκαλέστε τους σε αυτό το μοναδικό ενημερωτικό Event αναζήτησης της ...αλήθειας!!!

Αναζητούμε της χαμένη καμπυλότητας της Γης η οποία δεν είναι ορατή ούτε από το έδαφος, ούτε από αεροπλάνα, ούτε από Mig-29, ούτε από τα κατασκοπικά U2, ούτε από μετεωρολογικά μπαλόνια, ούτε φυσικά κι από τον ISS.

Από τις αρχές των διαστημικών εξερευνήσεων χρησιμοποιούνται κατά κόρον fish-eye φακοί για να παρουσιάζουν τεχνητά την καμπύλη της Γης.


Έχουμε ήδη γράψει 5 άρθρα τα οποία αποδεδειγμένα απεικονίζουν τη Γαία μας ως ...σφαιρική τεχνηέντως με fish-eye φακούς.


1. Πτήση με ένα Mig-29 Fulcrum στη στρατόσφαιρα σε αναζήτηση της καμπυλότητας της Γης :
http://flatearthgreece.blogspot.gr/2017/12/mig29-fulcrum-at-end-of-space.html

2. Πιάσαμε τους Mythbusters να παραπλανούν τους τηλεθεατές δείχνοντας τη Γη από ψηλά ως σφαίρα με χρήση Fish-eye Go-Pro φακό
http://flatearthgreece.blogspot.gr/2018/01/mythbusters-busted-faking-curvature-of-the-earth.html

3. Πτήση πάνω από την Επίπεδη Γη με το Ελληνικό Project Slaros Stratosferic Flight Balloon http://flatearthgreece.blogspot.gr/2017/10/project-slaros-stratosferic-flight.html

4. Αστροναύτες προσπαθούν να δείξουν τη καμπυλότητα με ..GoPro κάμερα και γελειοποιούνται
http://flatearthgreece.blogspot.gr/2018/01/astronauts-trolling-flat-earthers-with-their-gopro-hero3.html

5. Το θαύμα του Fish-Eye φακού. Χωρά όλη τη Γη από ύψος 160 μίλια...
http://flatearthgreece.blogspot.gr/2018/01/fitting-whole-earth-in-one-fish-eye-shot.html



Καμπυλότητα Γης - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ



5 σχόλια:

  1. Πιο πολλες ανοησιες σε ενα blog μαζεμενες δεν εχω διαβασει ποτε μεχρι στιγμης. Πιστευα οτι οι οπασοι του Σωρρα ειχαν τα πρωτεια....παιδια sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόΒΛΗΜΑ είναι ότι πιστεύεις, ακόμη κι αυτά που γράφεις!
      Άλλο ο ντενεκές ο ξεγάνωτος κι άλλο η έρευνα και η επανεξέταση των δεδομένων με τα οποία μας κατήχησαν!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι ανοησίες αλλά αποτέλεσμα απόρριψης τυφλής πίστης στο σερβιρισμένο ψέμμα και μετατόπισης σε νέα (αλλά ταυτόχρονα παλιά) κοσμοθεώρηση όταν έγινε το "κλικ" μέσα μου και συνδιάζοντας πάρα μα πάρα πολλά νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν μπροστά μου, είχαν πια όλα νέο νόημα. Ήμουν στο ίδιο σημείο που είσαι πριν 1 χρόνο, γέλαγα, ειρωνευόμουν και προσπερνούσα οτιδήποτε σχετικό. Αυτή τη στιγμή όμως... εντοπίζω σε ΚΑΘΕ βίντεο της ΝΑΣΑ τη Γη να αυξομοιώνει ο βαθμός της καμπυλότητας της Γης ανάλογα το σημείο εστίασης και απογοητεύομαι γιατί δε το είχα καταλάβει από μόνος μου, νωρίτερα ενώ χρησιμοποιώ κάμερες με φακό τύπου fish-eye, GoPro συγκεκριμένα, από το 2013. Δε μιλάω για ...μπαλόνια που στέλνουν απλοί ερασιτέχνες στα 30χλμ ή Mig-29 ή ... U2 (δες το άρθρο για τους Mythbusters) που ΟΛΟΙ τους, μα ΟΛΟΙ χρησιμοποιούν μια GoPro για να παρουσιάζουν ωραία πλάνα από το ..ας πούμε διάστημα. Στην υπερπροσπάθεια να το δείξουν βέβαια δείχνουν ΤΟΣΗ καμπυλότητα όσο δείχνει κι ο ISS.
      Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος σε επόμενο σχόλιο σου και μη περιγράφεις αόριστα "ανοησίες" αυτά που δεν έχεις το νού ακόμη σε θέση να αντιληφθείς.

      Διαγραφή
    3. @Χρησιμοποίησε το Μυαλό σου. Δυστηχώς έχουμε μάθει από παιδάκια να δεχόμαστε δευτερογενή γνώση με ...σχεδόν ελάχιστη πειραματική επανάληψη. Ολόκληροι κλάδοι θετικών επιστημών βασίζονται σε τόση θεωρία που ζηλεύουν και οι ..φιλόσοφοι. Η αστρονομία, έχει καταντήσει να είναι διαστημική φιλοσοφική φαντασίωση. Για κάθε νέο ερώτημα διατυπώνεται μια επιπρόσθετη θεωρία για να κλείσει ένα νέο ..."κενό". Νέα προβλήματα προκύπτουν όσο η επιστήμη προχωρά σε σαθρά ..θεμέλια τα οποία μπαλόνονται με νέες "υποθέσεις, εικασίες" και ανυπόστατους νόμους. Ισχυρίζονται πράγματα που κανείς δε μπορεί να επαληθεύσει ούτε και να αποδείξει με βεβαιότητα. Εδώ καν δε τους βγαίνει η ισορροπία του νόμου της παγκόσμιας έλξης καθώς ο ήλιος ασκεί μεγαλύτερη επίδραση στο φεγγάρι από ότι η Γη άρα θα έπρεπε να το ..τραβήξει. Παρόλα αυτά υπάρχει μια μαγική ισορροπία που μπαλώνεται με άλλα νουθετήματα...

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα, FEG, στον πολάρις, τρομάρα του, πήγαινε η απάντηση....
    Χρησιμοποίησε το Μυαλό σου, εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system