Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Η γεωκεντρική κοινότητα γιορτάζει 1 χρόνο λειτουργίας
Γιορτάζουμε!!!
Η Ελληνική κοινότητα που ερευνά το Γεωκεντρικό σύστημα  Επίπεδη Γη (Flat Earth Greece) σήμερα κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας!

Εκτός της οργανωμένης δικτυακής troll-free κοινότητας που δημιουργήθηκε ένα χρόνο πριν για την επικοινωνία όσων θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Γεωκεντρικό μοντέλο υπάρχει και το κανάλι youtube "think Outside the glObe” το οποίο έκλεισε τα 2(!!!) χρόνια λειτουργίας αλλά και το νεότερο μόλις 6 μηνών παρών blog της Επίπεδης γης.


Ενώνοντας δυνάμεις, διαφορετικοί άνθρωποι καταφέραμε να αντισταθούμε σε διάφορες απόπειρες που έγιναν εναντίων μας, όπως:

- φραγή των ζωντανών αναμεταδόσεων στο Youtube κανάλι,
- κατέβασμα βίντεο ως ακατάλληλα,
- μόνιμο σπαμάρισμα ακόμη και τώρα με ορδές τρολ, γκόλεμ, δαιμόνια, τελώνια και το κακό συναπάντημα!
- δόλιες τεχνικές αφαίρεσης 11.500 μελών από την ομάδα που ανασυγκροτείται με ταχύ ρυθμό.
- απειλές κατά ακόμη και της ίδιας μας της ΖΩΗΣ!
- ασύστολα βρισίδια και προσπάθεια μείωσης των μελών με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, δίχως καμία ανάλυση επι του ζητούμενου!

και πολλά άλλα, που δεν αξίζει ούτε η παραμικρή περαιτέρω φαιά ουσία να σπαταλήσει κανείς....


-------------------------------------------------


Όλα αυτά είναι η ξεκάθαρη απόδειξη, ότι το σύστημα, τρέμει πανηγυρικά την διάδοση των ψεμάτων που μας ταΐζει από τα γεννοφάσκια μας, χρησιμοποιώντας, όχι ευθύτητα και ντομπροσύνη, αλλά άνανδρες, υποχθόνιες τεχνικές για να φίμωση..και να καταστείλει ...την άποψη μιας ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ!

Ο κάθε ένας καταλαβαίνει ότι ΕΑΝ η άποψη αυτή ήταν ακίνδυνη για το σύστημα, δεν θα ασχολούνταν με αυτήν με τόσο ΜΕΝΟΣ και ΛΥΣΣΑΛΕΑ και θα ήταν μια ακόμη θεωρία, όπως τόσες άλλες περί Κούφιας Γης, περί επρετόμορφων, ΑΤΙΑ και λοιπες παρλαπίπες, που απώτερο σκοπό έχουν την αέναη παραπληροφόρηση και την ΜΟΝΙΜΗ σύγχυση της ψυχής και του νου μας!

Η ουσία είναι ότι, παρόλο που η κατανόηση αυτή, για την ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ υπεροχή του ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥ συστήματος στο οποίο ζούμε, μας γεννά πολύ περισσότερες ερωτήσεις από ότι έχουμε απαντήσεις, είναι στην τελική η μόνη και πραγματική απελευθέρωση....

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ψυχής και του νου μας από τα δεσμά των τυράννων μας.

Κανείς δεν το αντιλαμβάνεται με την πρώτη....αργά αλλά σταθερά, όσο ασχολείται και βλέπει να κατεδαφίζεται όλο αυτό το οικοδόμημα από τραπουλόχαρτα, νιώθει την αλήθεια αυτή στο πετσί του.

ΟΧΙ δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό να ασχοληθεί κανείς στη ζωή του αυτήν την στιγμή και την εποχή που ζούμε!

Είναι τόσο ωμή αυτή η πραγματικότητα, που χωράει, ωραιοποιήσεις, ούτε νερομένο κρασί!

Μόνο η εμπειρική μας γνώση μπορέι να μας υποδείξει μια πρωτόγνωρη αλλά τόσο οικεία αντίληψη, μια έμφυτη και κατανοητή πραγματικότητα που όμοιά της δεν μπορεί να την συναντήσει κανείς σε καμία άλλη διάσταση!Ελληνικό κανάλι Youtube με θέματα αποκλειστικά που αφορούν το γεωκεντρικό μοντέλοΗ νόηση της αλήθειας για το που βρισκόμαστε, είναι θεμελιώδης για την απαλλαγή μας από κάθε είδους τρομοκρατία, σωματική και λεκτική βία και δυστυχώς ή ΕΥΤΥΧΩΣ καλύπτει όλες τις πτηχές της ζωής μας.

Είμαστε υπεύθυνοι για να μεταλλάξουμε το ίδιο μας το DNA.
Η ίδια η επιγενετική καταρρίπτει την ΘΕΩΡΙΑ της εξέλιξης κι εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και πόδια;
Ακονίστε νου και ψυχή, τα καλύτερα έρχονται!

Όσο κι αν ακούγεται κλισέ, τώρα έχει πραγματικό νόημα αυτή η φράση!
Οι δάσκαλοι, δεν είναι εκεί για να μας μάθουν κάτι.

Απλώς μας θυμίζουν, όλα όσα ΗΔΗ ξέραμε!

Έχουμε βαθύ χρέος να θυμίσουμε στα παιδιά μας, που βρίσκονται και να μην τα κοροϊδεύουμε με σαχλαμάρες και ανεγκέφαλα στερεότυπα.


Βρείτε μας εδώ :
Επίπεδη Γη (Flat Earth Greece) community fb group
   

#flatearthgreece #thinkoutsidetheglobe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system