Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Djokovic : Ο κόσμος είναι ένα επίπεδο γήπεδο που παίζουν τέννις οι πρωταθλητές

 Κόντρα στη ΝΤΠ ο Djokovic διαχωρίζει τη θέση του έχοντας μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.



Από το 2018 υπάρχει η εξής φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο Internet που γράφει 

"World is a Level Playing Field full of Champions Indeed" που δείχνει τον χάρτη της Γης σύμφωνα με την χαρτογράφηση του Alexander Gleason.






O Djokovic δεν είναι κάποιος τυχαίος παίκτης και σίγουρα το πρόσφατο πανηγυράκι στην Αυστραλία στο Open κατέληξε σε ένα διοργανωτικό φιάσκο με το να αρνούνται να παίξει ο τεννίστας μη κολλήσει παρανοϊό που δεν είχε κι όλας (όλα αρνητικά τα τεστ...) το ...μπαλάκι.   

Αποδείξαν θεσμοί, διοργανωτές αλλά και η ίδια η χώρα το πόσο ταγμένοι είναι στο σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το πόσο έχουν αγκαλιάσει το εργαλείο που λέγεται "πας μη μπολιασμένος, νοσηρός".  

Και φυσικά ήταν μια διανοητική δοκιμασία για όλους τους θεατές του αθλήματος το όλο θέμα. Μέχρι πότε θα αφήνουν την παράνοια του εδώ κολλάει, εκεί δεν κολλάει κολυμπάει, εκεί κολυμπάει να τους ορίζει την ζωή; Ειδικά τη στιγμή που έχει αποδειχτεί και στην πράξη ότι λαμβάνοντας τα φαρμασούτικαλς σκευάσματα του βελονισμού το μόνο που μπορείς να πιστοποιήσεις είναι ότι δεν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι με αυτές τις αλυσίδες σου που κάθε βράδυ σε πλακώνουν και συναινείς σε οτιδήποτε κι αν σου πουν...


Εν πάσει περιπτώση, ο Djokovic έβαλε το λιθαράκι του με το post για το επίπεδο γήπεδο, τοποθετήθηκε στην πράξη και μπαίνει στο hall of fame των διασήμων που αρνούνται όλο αυτό τον οχετό ψεμάτων, μυθευμάτων και λανθασμένων νουθετήσεων για το πού βρισκόμαστε, ποιοι είμαστε και ποιος ο σκοπός μας σε αυτό το "επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system