Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Χαμένη καμπυλότητα στην Ελλάδα - Φαίνεται η Μικρή Μυζήθρα από Πελοππόνησο

Η καμπυλότητα αγνοείται και η θεωρία της μπάλας ξεφουσκώνει.


Πρόσφατα ο Think από το κανάλι Think Outside the Globe βρέθηκε στη Δυτική Πελοπόννησο και έκανε μια οπτική παρατήρηση. Είδε τους βράχους Μυζήθρες της Ζακύνθου σε απόσταση 85.56 χλμ .



Οι Μυζήθρες, η μικρή και η μεγάλη, είναι δύο κωνικοί πανύψηλοι ολόλευκοι βράχοι, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το φάρο του Κεριού. Η μικρότερη έχει ύψος 20 μέτρα και η μεγαλύτερη ~50.




Η φυσική παρατήρηση των βράχων όπως τους φωτογράφισε από την Δ. Πελοπόννησο ο Think είναι η εξής :






Ως εργαλείο χρησιμοποιώ το Metabunk γιατί οι Αρνητές της Επιπεδότητας είναι σίγουροι ότι τα πιο απλά εργαλεία υπολογισμού καμπυλότητας δεν βγάζουν σωστά στοιχεία και εντέχνως αποφεύγουν να υπολογίσουν τη διάθλαση. 
Metabunk λοιπόν.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο του Metabunk βάζουμε τα στοιχεία μας, ότι έχουμε 88.5χλμ απόσταση και υψόμετρο από το σημείο λήψης της φωτογραφίας 183μ.

Το Metabunk μας βγάζει τα αποτελέσματα και μας δείχνει ότι το Γεωμετρικά κρυμμένο υψόμετρο (Geometric Hidden) είναι 126.9μ.   και στον υπολογισμό για την τιμή Refracted Hidden (Κρυμμένο υψόμετρο συνυπολογίζοντας και διάθλαση) κρυμμένο μας βγάζει 88.8μ .

Έχοντας ως δεδομένα τα υψόμετρα Μικρής (20μ) και Μεγάλης (~50) Μυζήθρας και με τους υπολογισμούς να μας βγάζουν ότι για αυτή την απόσταση των 88.5χλμ από το σημείο της παρατήρησης,  το κρυμμένο υψόμετρο συνυπολογίζοντας και τη διάθλαση είναι 88.8μ   μας δημιουργείται  μια ασυνέπεια στα μαθηματικά της ... σφαίρας.

Κάτι σαφώς δεν πάει καλά.  Πως γίνεται να βλέπουμε κάτι το οποίο δε θα έπρεπε να είναι καν ορατό?

Ας μας βρουν τη λύση οι "ειδικοί", οι πιστοί του μεγάλου καμπούμ, οι ζήλωτες του άπειρου διαστήματος και της fake Computer Generated μαστουρο-αστρολαγνείας.











Δείτε και το νέο βίντεο του Think με την αναλυτική περιγραφή για την παρατήρηση.



Τέλος μην ξεχάσετε να φτιάξετε λογαριασμό στο Odysee και να ακολουθήσετε τον Think Outside the Globe εκεί καθώς εκεί πλέον ανεβάζει όλα τα νέα του βίντεο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system