Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση στη κοινότητα των Ελλήνων Flat Earthers. Άνανδρη επίθεση hacking στο Group Επίπεδη Γη (Flat Earth Greece)

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Πόλεμος για φίμωση και αποσιώπηση κάθε αντίθετης άποψης από αυτής των Mainstream Media που ελέγχονται από το βαθύ χέρι της ΝΤΠ με παρακλάδια φυσικά και στην Ελλάδα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.






Σήμερα το πρωί το Group ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth - Greece), το πρώτο που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν να ασχολείται με το θέμα της Επίπεδης Γης δέχτηκε άνανδρη επίθεση εκ των έσω.














Όπως ανακοίνωσε ο Winjer Nuxx : 








Πώς έγινε η δουλειά.


Προσεγγίσαν με πλάγιο τρόπο έναν από τους συντονιστές και χακάραν τον υπολογιστή του.  

Έπειτα συνδεθήκαν με τους κωδικούς στο fb και Ήταν θέμα λεπτών να πατηθούν τα σωστά κουμπιά με τη σωστή σειρά. 
Οι χάκερς με δικαιώματα συντονιστή τρέξαν σκρίπτ για  μαζικό μπλοκάρισμα όλων των απλών μελών που αριθμούσαν του 11450 και πλέον δεν μπορούν να δουν το Group.  Μπλοκάρισμα εκτός από αφαίρεση σημαίνει ότι δε θα βλέπουν το γκρουπ ούτε και στην αναζήτηση ώστε να μπορέσουν να ξανακάνουν αίτημα να μπουν στο γκρουπ.

Τη στιγμή που γράφεται το post έχουν προλάβει να απο-μπλοκαριστούν και επανα-προστεθούν μόλις 53 άτομα.







Η βρωμοδουλειά για όσους γνωρίζουν από scripts έγινε σε λίγα ..λεπτά αυτοματοποιημένα. Το Youtube είναι γεμάτο με τέτοια κλιπ και οδηγίες για το πως να κάνεις κάτι τέτοιο. Άλλοτε για να κλείσεις group τα οποία δεν χρειάζονται και έχει σταματήσει ο σκοπός της ύπαρξης τους. (πχ event εκδηλώσεις κλπ) και ...άλλοτε για να ...γκρεμίσεις την Τροία :







Ήδη σε άλλα μικρότερα Group πανηγυρίζουν και χαίρονται :






Φυσικά και οι επιθέσεις στα πρόσωπα δεν πάνε πίσω. Πιστεύουν ότι αν μειώσουν την αξιοπιστία του φέρων το μηνύμα με μια ad hominem τύπου επίθεση, θα καταφέρουν να εξαφανίσουν και το μήνημα.

Μέχρι και posts σχετικά έχουν δημιουργήσει στα όρια του αστείου ή του ..γραφικού.




















Όμως.




Το αρχικό του σκοπό τον έχει ήδη πετύχει το Group. Κι αυτό είναι να εξαπλωθεί η ιδέα της Επίπεδης Γης, να αρχίσει ο κόσμος να αναρωτιέται και πλέον να μπορεί ο καθένας να μη δέχεται απροβλημάτιστα και χωρίς ερωτήσεις όλα αυτά που του σερβίρουν έτοιμα για μαζική κατανάλωση στην τηλεόραση υπό το πρόσχημα της σερβιριζόμενης δευτερογενής μασημένης γνώσης από αξιόπιστους φορείς και κέντρα.

Το λέει η Νάσα ο μαέστρος των CGI και των σκηνοθετημένων γυρισμάτων, άρα έτσι είναι;  Όχι φυσικά. Ακριβώς επειδή το λέει η Νάσα ας το τριπλοελέγξουμε εφτά φορές πριν το απορρίψουμε.



Η Ελληνική κοινότητα της επίπεδης γης με παρουσία στο fb ως : ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth - Greece), ΔΕ σταματά τη λειτουργία της.

Σύντομα θα ξεμπλοκαριστούν τα μέλη και θα μπορούν να ξαναμπούν εκ νέου με αίτημα τους!

Μείνετε συντονισμένοι στις εξελίξεις...



5 σχόλια:

  1. Τα μελη ξεμπλοκαριστηκαν ολα, προς το παρον ειμαστε λιγοι και καλοι οπως παλια... Οπως ειπες και εσυ ο σκοπος της ομαδας ειναι ηδη επιτυχημένος, τωρα αρχίζει το γλέντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρακος που ειναι? Τον καπνισατε ε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις μαλακίες που γράφατε/ πιστεύετε σας αξίζει. Μακάρι να είχα βοηθήσει και εγώ στο κατέβασμα της τρολομάδας σας στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε κατέβηκε τίποτα, τα μέλη επιστρέφουν με γοργούς ρυθμούς μόλις αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι πια μέλος του γκρουπ.

      Διαγραφή

Comments system