Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Υδροστρόβιλοι εξαιτίας της δύναμης Coriolis? Ούτε κατά διάνοια.

Ένα από τα κλασσικά επιχειρήματα προς υπεράσπιση της σφαιρικότητας της Γης είναι η μαγική δύναμη coriolis την οποία ονομάζουν ως κύρια υπεύθυνη για τον τρόπο που σχηματίζονται οι στρόβιλοι σε μια λεκάνη, όταν υπάρχει μια διαρροή και το νερό υποχωρεί μέσω αυτής.

Υδροστρόβιλοι εξαιτίας της δύναμης Coriolis? Ούτε κατά διάνοια. Ένα από τα κλασσικά επιχειρήματα προς υπεράσπιση της σφαιρικότητας της Γης είναι η μαγική δύναμη coriolis την οποία ονομάζουν ως κύρια υπεύθυνη για τον τρόπο που σχηματίζονται οι στρόβιλοι σε μια λεκάνη, όταν υπάρχει μια διαρροή και το νερό υποχωρεί μέσω αυτής. Περισσότερα στο άρθρο για την απάτη που κάνουν στους τουρίστες στο Εκουαδόρ στη γραμμή του Ισημερινού με τη λεκάνη αλλά και το τι συμβαίνει σε άλλα μεγάλα σώματα νερού όταν δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι. (Και ούτε η Coriolis φυσικά) https://flatearthgreece.blogspot.gr/2017/11/coriolis-on-ecuator-does-not-exist.html #flatearth #flatearthgreece #thinkoutsidetheglobe #αλεξίσφαιρησταθερά #coriolis #corioliseffect
A post shared by Flat Earth Greece (@flatearthgreece) on





"Μα το νερό στροβιλίζεται στο σιφόνι δεξιόστροφα εξαιτίας της κίνησης της γης στον άξονα  της" υποστηρίζεται ως απόδειξη της Coriolis σε διαλέξεις και το σύστημα εκπαιδευτικής αποπλάνησης συνεχίζει, εκούσια το πρόγραμμά του.


Ψευδοεπιστήμη και ψευδογνώση. Απλά.

Υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube, τραβηγμένο στον Ισημερινό, που δείχνει μια επίδειξη της δύναμης Coriolis για τον τρόπο που αποχέτευσης νερού σε μια λεκάνη. Δείχνουν ως τουριστική ατραξιόν λοιπόν το πως φεύγει το νερό, βόρεια της γραμμής του ισημερινού, νότια αλλά και ακριβώς στη σχεδιασμένη γραμμή του ισημερινού.

Δείτε το 2 λεπτο βίντεο πριν συνεχίσετε να διαβάζετε το υπόλοιπο άρθρο.


Κάθε χώρα έχει τον παπατζή της. Εδώ έχουμε τους παταντζήδες στην Ομόνοια που εύκολα σε ξεγελάνε και σου αρπάζουν το 20ρικο χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Έτσι λοιπόν κι εκεί
Είναι καθαρά σκηνοθετημένο το αποτέλεσμα και έχει να κάνε με το τρόπο που ρίχνεται το νερό μέσα στο νεροχύτη.

Στην αρχή του κλιπ το νερό είναι εξαιρετικά ήρεμο και τραβώντας το πώμα αυτό διαφεύγει χωρίς καμία δίνη.
Στο 1:25 αδειάζει τον κουβά στο αριστερό τμήμα της λεκάνης (αριστερά από το πώμα) ωθώντας το νερό να κάνει δεξιόστροφες δίνες. Πριν αυτό ηρεμήσει τραβάει το πώμα και οι δίνες σχηματίζουν έναν δεξιόστροφο υδροστρόβιλο.
Στο 2:10 η κυρία αδειάζει τον κουβά στο δεξί τμήμα της λεκάνης (δεξιά από το πώμα) ωθώντας το νερό να κάνει αριστερόστροφες δίνες. Πριν αυτό ηρεμήσει τραβάει το πώμα και οι δίνες παρασύρουν το νερό σε ένα αριστερόστροφο υδροστρόβιλο.


Αυτάαααααα με τον Ισημερινό σας, με την δύναμη Coriolis και τους επαγγελματίες παπατζήδες που επικαλούνται τη ψευδοεπιστήμη για να κόψουν εισητήρια.


Και τώρα κάτι αληθινό. Από αυτόν τον κόσμο. Την επίπεδη Γη.

ΧΩΡΙΣ το χέρι του ανθρώπου να πειράζει το "πείραμα" και να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση για να συντηρεί την αποπλάνηση της μαγικής δύναμης "Coriolis".



Το ακόλουθο κλιπ είναι από το National Geographic στη λίμνη Berryessa, στη κοιλάδα Napa της Καλιφόρνια.


Δείτε το και προσέξτε ειδικά τα τελευταία δευτερόλεπτα που η κάμερα πάει ακριβώς από πάνω. Το νερό χύνεται ταυτόχρονα από όλα τα σημεία. Κανένας υδροστρόβιλος δεν έχει δημιουργηθεί λόγω στροβιλισμού της Γης. Κανένας υδροστρόβιλος εξαιτίας καμίας Coriolis.





Coriolis σε ύδατα και υδροστρόβιλους ανύπαρκτη λοιπόν.
Υδροστρόβιλοι αριστερόστροφοι-δεξιόστροφοι εξαιτίας της περιστροφής ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Η Γη δεν περιστρέφεται γιατί είναι ακίνητη. Σταθερή.


Ήταν ένα ακόμη άρθρο για όλους όσους πιστεύουν στη Θεωρία της Επίπεδης Γης αλλά απευθύνεται και σε όσους ΔΕ τη πιστεύουν εξίσου. Παρακαλούνται να κάνουν τα δικά τους πειράματα και να μαζέψουν πρωτογενείς εμπειρίες για την σφαιρικότητα της Γης. Θα χαρώ να μου αποστείλουν ότι υλικό έχουν που να την αποδεικνύει.





Οι αποδείξεις για την Επίπεδη Γη είναι εκεί έξω 😍😎🙌🏻

ΨΑΞΤΕ



ΥΓ. Φωτογραφικό ντοκουμέντο για όσους απεγνωσμένα ψάχνουν να δουν ένα υδροστρόβιλο (Whirlpool) σε δράση :






edit 10-03-2019 :
Φυσικά και η τάση του νερού να διοχετευτεί σε χαμηλότερο θάλαμο βάση της αρχής διατήρησης της ισορροπίας των συγκοινωνούντων δοχείων κάνει το νερό να φεύγει και ακαθόριστα ανάλογα τη κλίση και τα εμπόδια του εδάφους. Έτσι παρατηρούμε και ακαθόριστες δίνες αριστερόστροφες ή δεξιόστροφες ταυτόχρονα ΧΩΡΙΣ να επηρεάζονται από μαγικές δυνάμεις τύπου Coriolis.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system