Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Παγκόσμιο Reset - Τα πιόνια έχουν λάβει θέσεις







Η Νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ και ξαναμοιράζει την τράπουλα δημιουργώντας μια παγκόσμια κατάρρευση.














Φαίνεται πως η επόμενη φάση του σχεδίου της ΝΤΠ λαμβάνει χώρα στις μέρες μας.  Είναι πολλά χρόνια γνωστή η διαδικασία με την οποία ο κόσμος προχωρά σε αυτό το μονοπάτι που φαίνεται να βαδίζουμε.
Τα τρία βήματα που επαναλαμβάνονται για να επιτευχθεί κάποιος στόχος, μέχρι να πέσει και το επόμενο οχυρό, το επόμενο και το επόμενο ώσπου να φτάσει να νικήσει τον πόλεμο.


α. Δημιουργία σκηνοθετημένου προβλήματος.
β. Αναστάτωση της κοινής γνώμης υποστηριζόμενη με την υποστήριξη των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, αγανάκτηση.
γ. Επίλυση/Διευθέτηση του προβλήματος προς ανακούφιση του κοινού και όφελος του διευθέτη




Το είδαμε στους Δίδυμους Πύργους.
Προσπάθησαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι Ταλιμπάν αεροπειρατές samurai/πιλότοι οδήγησαν τα αεροπλάνα στους Πύργους με χειρουργική ακρίβεια και αυτοί έπειτα σωριάστηκαν δίχως ...να δημιουργήσουν ένα βουνό από Οικοδομικά Υλικά, αντικείμενα από όλους τους 110 ορόφους που σωριάστηκαν. Ανεξήγητο.  Εμείς σε πτώσεις τριώροφης κατοικίας εδώ στην Ελλάδα παρατηρούμε τα υλικά να καταρρέουν και να συμπιέζονται αλλά παρόλα αυτά να κρατάνε ένα ύψος 3 μέτρων όσο ένας όροφος δηλαδή.   Τώρα πως το κατάφεραν 110 όροφοι και ...εξαυλώθηκαν, μόνο η NASA μπορεί να μας το αποκαλύψει. (Γρήγορα από το αυτί να μας πει αν πάτησε κανένα κουμπί από το διάστημα και βοήθησε στην εκθετική αποδόμηση...)

Τη συνέχεια τη θυμόμαστε. Παράλληλα με ένα τρελό πόλεμο στο Αφγανιστάν εναντίων στους στρατούς ταλιμπαν που οι ίδιοι χρηματοδότησαν τα περασμένα έτη, με ότι συνεπάγεται με την αποσταθεροποίηση όλης της περιοχής και δημιουργία καραβανιών προσφύγων αλλά και εκατόμβες νεκρών και δυστυχίας) ήρθε και η αυστηροποίηση των μέτρων στα αεροδρόμια διεθνώς, φωτογραφήσεις σε κάθε είσοδο-έξοδο στις ΗΠΑ τουλάχιστον (όσοι έχουν ταξιδέψει εκεί το έχουν δει το έργο), ηλεκτρονικά διαβατήρια, καταγραφή και ...παρακολούθηση just in case you are τρομοκράτης!!!


Το είδαμε στο Κουβέιτ. Ααα, ο τρελλός δικτάτορας που κάνει ράνει, ας εισβάλουμε να σώσουμε τον κόσμο, μπήκαν, διέλυσαν, βοηθήσαν στην ανακατανομή των πετρελαίων για δικό τους όφελος.
Στην Αίγυπτο, Στη Λιβύη, στη Συρία... Η λίστα είναι ατελείωτη και δε φαίνεται να έχει τέλος η μανία τους για πολέμους, για εξουσία, για αίμα, για θλίψη, απελπισία, οδύνη και δυστυχισμένους ανθρώπους με κατεστραμμένα κράτη που θα κάνουν 30 χρόνια τουλάχιστον να αναρρώσουν από αυτό το κακό.


Ουσιαστικά αυτοί που διαλύσαν τόσα κράτη πέριξ της Μεσογείου, το κάναν για να τα ...σώσουν και ακόμη τα σώζουν!


Οι ίδιοι που δεν είχαν ΠΟΤΕ πρόβλημα να μολύνουν τον αέρα με τα εργοστάσια, με τις συνεχόμενες εκτοξεύσεις πυραύλων διαστημοπλοίων (πέφτουν λίγο παραπέρα, δεν πάνε στα αλήθεια πουθενά μακριά από τη Γη) προωθώντας την κατανάλωση στο βωμό της δημιουργίας υπερκέρδους από το δανεισμό και το πιστωτικό πλαστικό χρήμα, με την ασυδοσία στην κερδοφορία των επιχειρήσεων, οι ίδιοι που ποτέ δεν είχαν πρόβλημα να δημιουργούν μικρούς παραδείσους τεχνητής ευμάρειας για πλουσίους που θα ξεδιπλώνουν το ματαιόδοξο είναι τους μέσα από τη λατρεία της σάρκας, του εφήμερου και του τίποτα.   Οι ίδιοι που φτιάχνουν κολοσσούς επαιτών για να βοηθήσουν κάποιο παιδάκι στην Αφρική αλλά πάντα μένει στην φτώχεια αυτό το παιδάκι και κάποιοι θησαυρίζουν και κάνουν τις δωρεές, επενδύσεις.
Οι ίδιοι που χρηματοδοτούν την επιστήμη να κάνει έρευνα και μόλις βγάλει ένα σκεύασμα, το παντεντάρουν και αισχροκερδούν για δεκαετίες αφήνοντας κόσμο να πεθαίνει αν δεν έχει πολλά λεφτά να επωμιστεί την θεραπεία, αυτοί που ζουν μόνο για να παράγουν χρήμα που ποτέ δε θα χαρούν όσα κι αν βγάλουν γιατί είναι ήδη μπουχτισμένοι.


Όλοι αυτοί μας λένε πως ένας ιός στην Κίνα στην Ουχάν δημιουργήθηκε τυχαία από την κατανάλωση άγριων ζώων και άρχισε να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και έπειτα εξαπλώθηκε και σε άλλους ηπείρους και κράτη λόγω των χιλιάδων αεροπορικών πτήσεων κάθε μέρα σε βαθμό που σε 2 μήνες να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα :





 8.000 νεκροί σε παγκόσμια κλίμακα σε 2 μήνες



Truth in Hidden sight, κοίτα προσεκτικά το λογότυπο
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τη μνήμη τους ή να αμφισβητήσω το γεγονός θα ήθελα να πω ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι περίπου 4.200.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρονιά κατά μέσο όρο λόγω κακής ποιότητας αέρα που αναπνέουν στην καθημερινότητα τους. 
















Αέρας που χάλασε καθώς η ανθρωπότητα θέλησε να παράξει, να καταναλώσει, να ξαναπαράξει, να δημιουργήσει και να στοιβάξει ψυχές ανθρώπων μέσα στα τεράστια μεγαθήρια να ζουν και να υπηρετούν τη σύγχρονη ψευδαίσθηση ζωής

Και τα Media μπροστά στο χαμό που γίνεται με τη μόλυνση του πλανήτη και τη φτώχια ασχολούμαστε με τόσο πάθος με την τρομοκρατία του κόσμου.




















Κανείς δε μιλά για τα θύματα που ζουν και πεθαίνουν στη φτώχια φτιάχνοντας και παράγοντας προϊόντα (iphone, υπολογιστές, είδη πολυτελείας) για να περνάνε καλά κάποιοι στα γυάλινα κτήρια τους που γίναν τα χρυσά κλουβιά τους κι αυτωνών καθώς εγκλωβιστήκαν στη ματαιοδοξία της ύλης και της εξύμνισης του εγωισμού τους.

Κανείς δεν ασχολείται με την πείνα και τον υποσιτισμό στις δύστυχες γωνιές της Γης. Εκατομμύρια γεννιούνται για να πεθάνουν την ίδια χρονιά.


Όμως εδώ βρίκαμε διάολο να ασχοληθούμε με υστερία, να... τρελλαθούμε, να φέρουμε τα πάνω κάτω για ένα ιό αγνώστου πατρός/κατασκευαστή/εφευρέτη βιοόπλων που σκότωσε 8000 σε δυο μήνες.
Και να σκορπίσουμε τον πανικό φυσικά δημιουργώντας ελείψεις σε προϊόντα και να βάλουμε τα ΜΜΕ να τα προβάλουν ώστε να γίνεται ντόμινο ο εφιάλτης της παράνοιας από χώρα σε χώρα.

Δείτε το παρακάτω. ΔΕΝ είναι Αμερικάνοι τη Black Friday που πάνε να αγοράσουν 100 ίντσες οθόνη για 100 ευρώ, είναι... Ευρωπαίοι. Γερμανοί. Πολιτισμός. Πειθαρχία, τάξη, λογική... γιουρούσι.




Τέτοιες σκηνές προκαλούν μιμητικά φαινόμενο ντόμινο καθώς όλοι σκέφτονται την επόμενη μέρα. Θα προλάβω να πάρω φαγητό; Θα υπάρχει κάτι να ψωνίσω;




Οπότε έχουμε κράτη που σταματούν τη λειτουργία τους επιβάλουν συνεχώς περισσότερα μέτρα για τον κατ οίκον περιορισμό των πολιτών τους. Για το καλό τους? Μακάρι. Δε μας πείθουν όμως όλους. Η Κίνα σταμάτησε να λειτουργεί τόσα εργοστάσια της εξαιτίας του ιού.  Οι τσιμινιέρες των Ουρουκ Χαι σταμάτησαν να καπνίζουν και εύχομαι έτσι να μείνουν μπας και πάρουν λίγο καθαρό οξυγόνο εκεί
Άυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη σταματήσαν τις παραγωγές γιατί ξεμείναν από ανταλλακτικά που φτιάχνονταν στην Κίνα.  (ΠΟΤΕ ΜΗ Σώσετε να φτιάξετε νέα οχήματα καταραμένοι, Δεν χωράνε άλλα στις πόλεις και έχετε τρελλάνει τον κόσμο αναγκάζοντας τον να αγοράζει νεότερα κάθε λιγάκι με τη φορολογία των παλιών οχημάτων και την ευτέλεια των υλικών που φτιάχνετε τα αμάξια κάνοντας τα να έχουν ημερομηνία λήξης)

Από την άλλη οι Βρετανοί συνεχίζουν απρόσκοπτα τη καθημερινότητα τους, προστατεύοντας απομονόνωντας μόνο τους γηραιότερους, σκεπτόμενοι ότι αναπόφευκτα πρέπει να δημιουργηθεί μια αγέλη που να έχει νοσήσει και να έχει δημιουργήσει πια ανοσία στον ιό. (δεν μπορείς να πεθάνεις δυο φορές)   Είναι χαζότεροι οι Βρετανοί? Σπουδάσαν σε fake πανεπιστήμια οι Βρετανοί Επιδημιολόγοι? Είναι ανάλγητοι και δεν έχουν ηθικούς φραγμούς? (αν κρίνουμε γενικότερα από τη στάση στις αποικίες και στους πολέμους και στα δυο προσωπικά απαντώ ναι)


Τα δεδομένα ΔΕΝ κολλάνε.

Τα περισσότερα κράτη σε απόλυτο συντονισμό... περιορίζουν τις ατομικές ελευθερίες, σταματάνε τη λειτουργία των οικονομιών επ'αόριστο βάζοντας κι άλλα ξύλα στη φωτιά που θα κάψει συθέμελλα την παγκόσμια οικονομία, τις επενδύσεις, τις αερομεταφορές, τα πάντα.


Έχοντας με επιτυχία αναθρέψει μια γενιά καταναλωτές θεαμάτων χαμηλής ποιότητας, ομήρους του κινηματογράφου και του Νετφλιξ, μεγαλωμένους ως αγύμναστους σαβουροφαγάδες εθελούσια εγκλωβισμένους στην θαλπωρή του καναπέ, εγκεφαλικά εύπλαστα όντα προγραμματισμένα να πειθαρχούν με τα τελευταία μεγάλα ΣΟΚ της τελευταίας 20ετίας ( 9/11, πολέμους, τρομοκράτες, βομβιστές κλπ) έχεις έτοιμους στρατούς πειθήνιων όντων που ηθελημένα θα χρησιμοποιούν μόνο ηλεκτρονικό χρήμα, ψηφιακές υπηρεσίες για την ταυτοποίηση τους (κάρτα του πολίτη κλπ) και όλα αυτά για το καλό τους.

Εκεί πηγαίνουμε? Αχρήματη κοινωνία? Φόβος? Σοκ? Έλεγχος και καταστολή?
Πολύ σύντομα θα δούμε τι έρχεται!


#κορωνοϊός #coronavirüsü #nwo

Σωκράτης

ΥΓ Στα διαστημικά  νέα τώρα ... η NASA ανέστειλε μια ακόμη αποστολή στον Άρη ενός τροχοφόρου με κάμερα που θα βγάζει σέλφι πάλι χωρίς να σκονίζεται καθώς έχουν κρούσματα. Στον ISS μην έχουν και μετά βγάλουν καμιά τρελλή δικαιολογία ότι ο ιός καμιά φορά ίπταται παραπάνω και φτάνει τα 400χλμ και ξετρυπώνει από τα λαστιχάκια o-ring εκεί που κρατάνε αεροστεγή τα παράθυρα στο μπανιστηριτζίδιο Cupola. 


ΥΓ2 Survivor tips: Για να περάσετε καλά το επόμενο διάστημα παρά τις συνεχείς απαγορεύσεις σε κοινωνική ζωή, διασκέδαση, συνάθροιση ο καθένας  μας ας επενδύσει σε σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σ επαρκή ώρες ύπνου, σε ήπια καθημερινή γυμναστική, σε ανάγνωση κάποιου βιβλίου, επιτραπέζια παιχνίδια, άσκηση κάποιου δημιουργικού χόμπι (ζωγραφική, συγγραφή, μουσική, οτιδήποτε) και τέλος να προσπαθήσετε να κατεβάστε τα επίπεδα στρες (κλείνοντας τα σοσιαλ, την τηλεόραση και τα πολλά καταστροφολογικά των media για αρχή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system