Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Άντε YASOU Συσωλείν! Απόδραση τώρα!






Το κανάλι Yasou οριστικά ΜΑΚΡΙΑ από το youtube.








Είναι δυο μήνες τώρα πια που ένα από Ελληνικά κανάλια με πληροφορίες για την Επίπεδη γη, το κανάλι Yasou (κανάλι Yasou HV στο youtube) έχει εδραιωθεί πλέον σε μια νέα πλατφόρμα βίντεο, στο BitTube.

Ο Δημιουργός του (ναι, έχει δημιουργό, δεν είναι κανάλι τύπου big bang), αφαίρεσε όλα τα κλιπ από το youtube και πλέον όλο το υλικό έχει ανεβαστεί στο BitTube. Ο λόγος για την αποχώρηση ήταν ο σκιώδης αποκλεισμός (shadow ban) των βίντεο του καναλιού σε σχετικά ερωτήματα χρηστών. Δηλαδή ακόμη και το ίδιο ακριβώς τίτλο να έβαζες με αυτόν ενός από τα κλιπ του Yasou, δεν σου παρουσιαζόταν το βίντεο στην αναζήτηση. Το shadow Ban έχει εφαρμοστεί σε πολλά κανάλια με #flatearth περιεχόμενο και φυσικά το κανάλι, όπως και το Think Outside the glObe, είχε υποστεί ανεξήγητων περιστατικών αφαίρεσης θεάσεων, συνδρομητών και λογοκρισίας των κλιπ βάση του περιεχομένου.

Ουσιαστικά στο youtube με τους νέους όρους, θα μείνουν μόνο όσοι φιλοδοξούν να βγάλουν χρήματα και θα εναρμονιστούν με το να συγχρονίσουν το περιεχόμενο τους ώστε να διασκεδάζει τις μάζες. Διαγωνισμοί twerk? Φάρσες? Διάστημα και γραφικά φτιαγμένα σε υπολογιστές? Γατάκια και χαριτωμένα σκυλάκια? Αστεία κλιπ? Α-νουσ-ια θέματα με φρικιαστική θεματολογία, Ούφο, φαντάσματα, τέρατα, μακρινές κακές σαύρες από τα βάθη των αιώνων και γενικά οτιδήποτε σαβούρα για εκπαίδευση ανθρώπων χαμηλού επιπέδου.

'Εφτιαξες υλικό που δεν ενοχλεί την ΝΤΠ για πράσινους - γκρίζους, σαυράνθρωπους, φαντάσματα, γέτι και ροζ παρθένους νίντζα από τον αστερισμό του Δράκου; Μια χαρά. Αποδεκτό.
Τι είπες ? Επίπεδη Γη; Τί? νόμος της προοπτικής που τα πάντα συγκλίνουν στον ορίζοντα και εκμηδενίζονται από την όραση μας στο σημείο φυγής; ΠΩΣ Τολμάς να λες ότι ο καμπύλοντας δεν είναι καμπύλος; Ακόμη κι ένα μικρό παιδί ξέρει ότι ο ορίζοντας καμπυλώνει (άξονας Χ στο επίπεδο)και δεν βλέπουμε μακριά (άξονας Υ στο επίπεδο) επειδή πίσω από τον ορίζοντα όλα χαμηλώνουν και πέφτουν από την από πίσω πλευρά, προς την κατηφόρα που σχηματίζει ο πλανήτης.  Ο λόγος που δεν πέφτουμε και δεν κυλάμε, είναι ότι μας καθίζει στον άξονα Ζ η βαρύτητα και μας καλιμπράρει να στεκόμαστε όπου βρεθούμε στη ζουμπηγμένη αχλαδόμπαλα.

Επιστροφή στη σοβαρότητα. Μετά το κανάλι  Yasou και το think Outside the glObe το παρόν blog θα ακολουθήσει το δρόμο της αποκέντρωσης και θα φύγει από την πλατφόρμα της Google. Δεν μας ενδιαφέρει αν το υλικό μας το κρύβουν με κόλπα στις μηχανές αναζήτησης, δεν βγάζουμε χρήματα, δεν πληρώσαμε για fake subscribers και Likes ώστε να πάνε τα βίντεο στις τάσεις του youtube και να τα δει πολύς κόσμος, δεν ζητάμε συνδρομές, ούτε μας ενδιαφέρει η διασημότητα.

 Με τη σειρά μας λοιπόν απαξιώνουμε τα εργαλεία τους και θα αποταμιεύουμε πληροφορίες για όσους αναζητούν σχετικές πληροφορίες στα νέα εργαλεία χωρίς λογοκρισίες και κόλπα.


(συσωλείν = youtube)












1 σχόλιο:

Comments system