Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Live εκπομπή Think Outside the Globe - Yasou SV 1/12/2019



Την Κυριακή που πέρασε, είχαμε μια πρώτη ζωντανή συνομιλία του δημιουργού του καναλιού Γεωκεντρικού συστήματος think Outside the glObe και του δημιουργού του καναλιού Yasou SV.






Στην εκπομπή συνομίλησαν οι δημιουργοί των καναλιών κάνοντας μια ανασκόπηση για το πως φτάσαμε ως εδώ, δηλαδή να έχει αλλάξει τόσο πολύ η κοσμοαντίληψη για την φύση του κόσμου όπως μας τον έχουν παρουσιάσει μέσα από οθόνες, τόσα χρόνια.
Δόθηκε η δυνατότητα σε κάποιον ακροατή από Αίγινα ο οποίος εξέφρασε τους προβληματισμούς του καθώς και το αναπάντητο ερώτημα του, το γιατί βλέπει από τα Σελήνια της Αίγινας τα φώτα των δρόμων στον Πειραιά ενώ θα έπρεπε να κρύβονται πίσω από την καμπυλότητα της Γης σύμφωνα με τον υπολογιστή καμπυλότητας και της ακτίνας που με τόση μαεστρία υπολόγισε αυτός ο παππούλης της Αρχαιότητας σε κάτι πηγάδια στην Αίγυπτο. (προσπαθώ να έρθω σε επαφή μαζί του να μου στείλει και οπτικό υλικό ώστε να παρουσιαστεί σε επόμενο άρθρο)


Το ραντεβού ανανεώθηκε και ποιος ξέρει, ίσως έχουμε και κάποιο Debate με κάποιον υπερασπιστή της σφαιρικής θεωρίας σε κάποιο επόμενη ζωντανή αναμετάδοση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system