Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Πηγή έμπνευσης η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ Flat Earth - Greece (Όλη η λίστα με τις παρα-ομάδες που ενέπνευσε)

Αστείρευτη πηγή έμπνευσης αποτελεί η θεωρία της Επίπεδη Γης που έχει γίνεται όλο και πιο γνωστή στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια. 

Σε όλο αυτό πρωτοστάτησε η πρώτη κοινότητας συζητήσεων που δημιουργήθηκε με αυτή τη θεματολογία, η ομάδα ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth - Greece)  η οποία έφτασε τα 11.500 μέλη και σχεδόν έκλεισε μετά από ένα πρόσφατο χτύπημα όπως είχαμε γράψει στο σχετικό άρθρο  αλλά συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και το σταθερό προφίλ φιλοξενίας γεωκεντρικών συζητήσεων  και θεμάτων καθημερινά χωρίς Trolls.





Όμως πολλά μέλη που απορρίφθηκαν/μπλοκαρίστηκαν λόγω παραβίασης των κανόνων της ομάδας (ανάρμοστης υβριστικής συμπεριφοράς ή ιδεολογικά δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με σκεπτικισμό σε συζητήσεις και αντιθέτως εξαντλούσαν το ρεπερτόριο τους σε κοροϊδευτικά/ειρωνικά σχόλια)  ξεκίνησαν μια σειρά από ..ομάδες συζητήσεων με παρόμοιο όνομα ή κάποιο αστείο όνομα για να στεγάσουν και να συναθροίσουν τη νόηση πολλών αδέσποτων/ανώνυμων λογαριασμούς Trol που βρίσκουν νόημα ύπαρξης και απασχόληση με το να κοροϊδεύουν κάτι που έχουν προγραμματιστεί από τη μέρα της γέννησης τους ώστε να μη μπορούν να καταλάβουν.

Έτσι πλέον υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες που ασχολούνται με το θέμα από τρεις διαφορετικές σκοπιές. Κάποιες ελάχιστες φιλο-γεωκεντρικά, κάποιες ουδέτερες, κάποιες κατά του γεω-κεντρισμού.


Τελικά όμως τι μένει? Ότι όπως και να παρουσιάσεις το θέμα της Επίπεδης Γης, είτε σοβαρά, είτε ουδέτερα, είτε καυστικά/σατυρικά, μια μερίδα αποδεκτών του μηνύματος που έχει έχει τη νόηση να βάλει μια άνω τελεία σε ότι έχει διδαχτεί για λίγη ώρα και να σκεφτεί το μοντέλο της Επίπεδης Γης ως μια πιθανότητα, τελικά θα το βρει πολύ λογικό όλο αυτό.

Οπότε ... μάλλον καλό κάνουν όλες αυτές οι ομάδες.

Universal Balance - Θεία Δίκη

Για όσους θέλησαν να κλέψουν λίγο από τη ..δόξα και να αναδειχτούν προσωπικά αλλά και τα ίδια τα άθλια τρολ που φτιάξανε τρολο-ομάδες για να κοροϊδέψουν... η τιμωρία τους είναι τα ..υπόλοιπα τρολ της Ελλάδας, οι διάφοροι Mr. Smith όπως είχα ξαναγράψει σε σχετικό άρθρο για το φαινόμενο Mr. Smith που τελικά επαναλαμβάνουν αυτά που κάναν πρώτα οι ίδιοι. Δηλαδή να χάνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ενέργεια και χρόνο με το να απαντούν στα νέα Τρολ, να απαντούν σε βρισιές ερωτήματα ειρωνικά και μη από τα μέλη που άλλοτε πληρώνουν να έρθουν (ναι, έγινε και αυτό, διαχειριστής πλήρωσε εταιρία να του φέρει τεχνητά account-μέλη από ..Αφρική!) είτε τα προσθέτουν οι ίδιοι χωρίς τη συγκατάθεση τους.
Το λέω και universal balance.


Καλώ ΜΟΝΟ όσους κατασταλλάξει και πιστεύουν στην ιδέα της Επίπεδης Γης να έρθουν στο αρχικό γκρουπ (αυτό των 11.000 πριν την επίθεση) το οποίο θα βρουν πατώντας στο σύνδεσμο ΕΔΩ ή στη παρακάτω εικόνα:

Επίπεδη Γη - Flat Earth Greece (official Group)


 Επίπεδη Γη - Flat Earth Greece
Επίπεδη Γη - Flat Earth Greece (official Group)






Αν δεν έχετε κατασταλλάξει στη θεωρία της Επίπεδης Γης και τυχαία βρεθήκατε να διαβάζετε αυτό το κείμενο περιηγηθείτε στα ακόλουθα γκρουπ με την επισήμανση ότι στα πλαίσια δημοκρατικού διαλόγου (αύξησης μελών θα έλεγα ...) ...επιτρέπουν τη ταυτόχρονη φιλοξενία όλων των απόψεων που όμως δεν καταλήγουν πουθενά και συντηρούν διαμάχες και τρολο-συζητήσεις.




FLAT EARTH NEWS







FLAT EARTH - ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ORIGINAL








Άπιστοι αναρχικοί, επιπεδιστές και ούφο… 










ΑΝΤΙ-ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (anti-flat earth - greece)












ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ FLAT EARTH OFFICIAL GR GROUP







ΕΠΙΠΕΔΗ Κ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ







ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ Flat Earth Hellas





Κυβική ΓΗ (Cube Earth - Greece)






LAND BEYOND THE ANTARCTICA ...ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ...





ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth - Greece) for EXPERTS







Flat Earth Greece (ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ)










ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ. ΜΑΣΙΦ (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)




Σφαιρική VS Επιπεδη Γη (Global VS Flat Earthrs)




Σφαιρική ΓΗ - Global Earth - Greece Η ΓΗ δεν είναι επίπεδη




ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ & ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΜΑ (Flat Earth & Flat Line)




MATRIX WORLD





Και τέλος ... ένα γκρουπ το οποίο αλλάζει όνομα κάθε εβδομάδα μπας και βρει μια θέση στο ουράνιο στερέωμα...

ΕΠΙΠΕΔΟΣ ΑΡΗΣ - FLAT MARS SOCIETY










FB PAGES
Εκτός από fb γκρουπ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ... fb Σελίδες







Θεωρούμε ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της ευγενικής χειρονομίας, να διαφημίσουμε και εμείς με τη σειρά μας, το αντίπαλο δέος, τη σελίδα ενημέρωσης για την Σφαιρικότητα της Γης!
Σα να μην έφτανε ολάκερη η NASA δηλαδή, από μόνοι τους νιώθουν την ανάγκη, να φτιάξουν μια σελίδα για να υπερασπιστούν κάτι τόσο σταθερό αξιακά. Να κρατήσουν ζωντανή τη "φαντασίωση" της σφαιρικής Γης με ότι συνεπάγεται όπως ταξίδια στο διάστημα, εποικισμό άλλων πλανήτων!


Καθαρά από περιέργεια, εξερευνώντας λίγο στα Post που κάνουν, δεν έχουμε δει ΚΑΜΙΑ απόδειξη για τη σφαιρκή Γη αλλά πάμπολα post για αυτό που έχουν προγραμματιστεί ώστε να μη μπορούν να συλλάβουν. Το να αστειύονται με την αδιάσειστη αλήθεια πως ζούμε σε μια ακίνηση, σταθερή Επίπεδη Γαία με τα ουράνια σώματα να περιφέρονται από πάνω μας στο ουράνιο στερέωμα.


Χαιρόμαστε που βρήκαν σκοπό και νόημα ύπαρξης, με το να προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την Επίπεδη Γη χωρίς φυσικά να τους πηγαίνει ο νούς ότι ...πολλοί από τους χρήστες τους έχουν κάνει Like και διαβάζουν και την εδώ αρχική σελίδα!

Για όλη τους την ενασχόληση αυτή που δε μπορεί να παραμείνει ασχολίαστη, τους βραβεύουμε με μια θέση στο παρακάτω σύνδεσμο, στο δικό μας Hall Of Fame μαζί με τις παράγωγες αλλά και τρολο-ομάδες ;-)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system