Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Fake φωτογραφία της Ελλάδος από τον διεθνή διαστημικό σταθμό ISS!


Νεοσκοταδισμός ... είναι να μην αφιερώνει κανείς ούτε δευτερόλεπτο στην αξιολόγηση/έλεγχο των πληροφοριών που τον βομβαρδίζει το σύστημα αλλά να τις αποδέχεται και να τις υπερασπίζεται αμάσητες.








Σοβαρά τώρα, κάποιοι πιστεύουν ότι η Αθηνών - Πατρών που φαίνεται στην εικόνα είναι ...φωτισμένη απ'άκρη σε άκρη τις νύχτες!

Να φταίει άραγε κάποια μαζική έξοδο των Αθηναίων κάποιο Πάσχα? Να φταίει μήπως ότι το hollywood έχει προγραμματίσει τέτοιες εικόνες στο μάτι και τις δέχονται όλοι χωρίς να σκεφτούν αν είναι πραγματική ή όχι?

Και τέλος οι επίμονοι πιστοί του επιστημονικού δόγματος που πιστεύουν εις τα δαιμονικά CGI να ρίξουν μια ματιά και στα ΑΣΤΕΡΙΑ που φαίνονται στο πάνω μέρος της fake φωτογραφίας. Βάλαν και αστέρια αυτή τη φορά. Ξαφνικά δεν ήταν πρόβλημα ο φακός να συλλάβει τόσο το δυνατό φως της Γης όσο και το πολύ ισχνό φως των αστεριών στην ίδια φωτογραφία...


Πιο Fake γίνεται ορέ?



Μετά από σχετικό σχόλιο μου σε Ελληνική σελίδα στο fbπου στο παρελθόν ασχολήθηκε με άφεση μετεωρολογικών μπαλονιών για να ανακαλύψει τη χαμένη καμπυλότητα η δημοσίευση αυτή ...καταργήθηκε...










2 σχόλια:

  1. Μάλλον, η χαμένη καμπυλότητα περέσυρε και το σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γη δεν ειναι επιπεδη σε καμια περιπτωση προβατα.

    Η απόδειξή ειναι απλή φυσική.

    Μορφωθείτε πρώτα και μετά να μιλήσετε για αυτά τα ζητήματα.

    Επίσης αυτη η φωτογραφια ειναι photoshopped. Δεν ειναι αυθεντικη της NASA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system