Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η Google λογοκρίνει επίσημα την επίπεδη Γη

Δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε ήδη. Όμως να που από επίσημα χείλη στελέχη της Google παραδέχονται ότι έχουν ενεργοποιήσει μηχανισμούς λογοκρισίας για την Επίπεδη Γη φιλτράρωντας τα αποτελέσματα και δείχνοντας έτοιμο περιεχόμενο με τις "επίσημες" επιστημονικές θέσεις για το σχήμα του κόσμου που ζούμε.









Εκεί έξω συνεχίζεται ένας πολυεπίπεδος πόλεμος πληροφοριών που δεν αναμένεται να σταματήσει φυσικά. Η στέρηση της ελευθερίας λόγου είναι καταπάτηση του άρθου 19 της οικουμενικής διακύρηξης για τα δικαιώματα του ανθρώπου που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 10 Δεκεμβρίου του 1948.



Άρθρο 19 Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει το να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς να υφίσταται δυσμενείς συνέπειες καθώς και το να αναζητά, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης και οπουδήποτε στον κόσμο.
Πηγή για την Οικουμενική Διακύρηξη Ανθρωπίνων δικαιωμάτων


Φυσικά δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από εταιρίες που βρίσκονται ύπο τον έλεγχο των υπηρεσιών που αναλαμβάνουν να "ελέγχουν" και να κόβουν/ράβουν συνειδήσεις κατά το δοκούν.

Έτσι μέσα στο γενικότερο παγκόσμιο μπάχαλο πιο πιθανό είναι να βρεις τα σχέδια για το πως να αλλάξεις φύλλο, να ξεκινήσεις ένα πόλεμο, να κάνεις ένα μεγάλο κακό παρά να βρεις αληθινές πληροφορίες που δεν έχουν λογοκριθεί.



Όπως έγραψε ο Think από το κανάλι Think Outside the glObe στο youtube :



Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ είναι σύνθετη από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑ. Πράγμα που πρέπει να είναι αφελής κανείς για να νομίζει ότι η CIA (Γκούγκλ, φατσοτέφτερο. κτλ) έχει καμία σχέση με αυτές τις ΑΞΙΕΣ! Χρησιμοποιούν το κανάλι του Άλεξ Τζόουνς (ελεγχόμενη αντιπολίτευση) για να μπορέσουν να χειραγωγήσουν και να εισάγουν καινούργιες τακτικές λογοκρισίας στο πιο απίθανο θέμα όλων των εποχών! Φυσικά κανείς δεν μίλησε για όσους πιστεύουν σε εξωγήινους, στην κούφια γη, στα γιέτι και την Λερναία Ύδρα! Δημιουργούν προφάσεις για να αιτιολογήσουν τα δεινά που έχουν επιβάλλει σε όλον τον κόσμο. Τίποτε δεν είναι πιο ΠΟΤΑΠΟ, ΧΥΔΑΙΟ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ, όσο η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ και η στέρηση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ! Η ΛΟΓΙΚΗ είναι πιο ισχυρή από την ΒΙΑ και αυτό το κατανοούν όσοι σκέφτονται με τη δική τους ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.



Τέλος Δείτε την παραδοχή για το πως ...φιλτράρονται τα αποτελέσματα δίνοντας προτεραιότητα στις υποτιθέμενς αξιόπιστες πηγής αλλά και το πως άμεσα πετάνε παραθυράκια προτείνοντας σε κουτάκια απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης Google.



3 σχόλια:

  1. To βίντεο ειναι ψεύτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχαια έπεσα στη σελίδα αυτή.
    Νομίζω ότι έχετε άγνοια πολλών πραγματων.
    Διάβασα αρκετές αναρτήσεις που είναι για γέλια.
    Θυμίζουν μεσαίωνα, όταν οι Παππάδες βαφτίζανε τα αγριογούρουνα ψαρια και τα τρώγανε.
    Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να δημοσιεύσει ότι θέλει.Δεν έχουμε μεσαίωνα ώστε να κινδυνεύσει η ζωή σου αν πεις ότι η σχεδόν σφαιρική γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο...
    Οι αντιλήψεις περί επίπεδης γης είναι απόψεις αγραμμάτων τσομπανων, τσομπαναραιων και χοιροβοσκων.
    Αποδεικνύεται η σφαιρική γη αν ρωτήσεις έναν αγραμματο ΧΟ "τι ώρα ειναι;"
    Αυτά τα λίγα.
    Συνεχίστε με την επιπεδε γη. Λέτε ωραία ανέκδοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system