Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δεν είναι ορατή η καμπυλότητα της Γης ΟΥΤΕ από τον ISS λέει o Vsause


Αχ καημένε μου Vsause, θα σε κάνω επίτιμο πολίτη στην Επίπεδη Γη! Στη προσπάθεια σου να εξηγήσεις τα πάντα, δίνεις τόση... ΑΛΗΘΕΙΑ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ..εναντίον του συστήματος που υπηρετείς!

(μεγάλη αγκαλιά στον Vsause, τον αγαπάμε όλοι οι επιπεδογήινοι)




Και ναι, για σήμερα και μόνο ΠΑΤΗΣΤΕ το βίντεο, είναι ένα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ βίντεο (όχι δικό μας ή από κάποιο συνωμοσιολογικό σατανιασμένο flatearthers κανάλι youtube). Να το δείτε να βάλετε μυαλό γιατί με κάτι μπαλονάκια που πετάνε στη στρατόσφαιρα, κάτι Mig29 που πληρώνετε να σας πάνε βόλτα ψηλά και κάποιοι και από το αεροπλάνο τα βλέπετε όλα στρογγυλά πιθανότατα, γιατί θέλετε να τα δείτε στρογγυλά.

Χορηγός της αλήθειας απόψε ο Vsause λοιπόν. Δείτε και ειδικά προσέξτε εκεί από το 04:23 και έπειτα που παραδέχεται ότι ΟΥΤΕ από τον ISS μπορούμε να δούμε καμιά καμπυλότητα καθώς είναι ορατό μόνο το 3% της Γης από το ύψος που βρίσκεται και ...

Είναι ΔΙΚΑ του ΛΟΓΙΑ αυτά που ακολουθούν και όχι δικά μας που σας φαίνονται "αστεία". Γελά καλύτερα όμως... αυτός που γελά τελευταίος.

Μικρόφωνο στον Vsause :


"When I was in Pittsburgh, their science museum had a mockup of part of the ISS. As you can see out of this window, earth is quite expansive. Using special lenses images can be taken from ISS that look like circular disks but the lenses distorting things here, fitting much more into the picture"



Σκεφτείτε το, κάντε tag τους επιστήμονες φίλους σας να πάρετε μια γνώμη, τη γιαγιά σας που χαζεύει τη Γη από το live ISS stream κανάλι και σχολιάστε ελεύθερα.


Και εντάξει, μερικοί ζείτε για την ανάγνωση της παρακάτω λέξης από τη σελίδα μας οπότε άντε, αφού ήταν πρόσφατα του Αη Γιαννιού :


ΔιαδΩστΕΕ!1!!!1!!!!1!!!


#vsause #flatearth #itsflatρεμουνιά #itsflatκιαπότονδιαστημικόσταθμόβρεπειστήμονεςτουκαφενείου











Έτσι ...την επόμενη φορά που κάποιος αστροναύτης θα ακουμπήσει τη κάμερα του στο φινιστρίνι και θα σου δείξει μια καμπύλη ...Γη,  θα είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ...σε κοροϊδεύει. Διάβασε αναλυτικά και το σχετικό άρθρο :

Αστροναύτες προσπαθούν να δείξουν τη καμπυλότητα με ..GoPro κάμερα και γελειοποιούνται




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system