Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Άνθιση Anti-flat Earth ομάδων!






Όπου λόγος, υπάρχει και αντίλογος.



Σε λίγους μήνες ένα γκρουπ στο fb, το ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth - Greece), έχει σημειώσει απίθανη άνοδο μελών, τα αιτήματα συνεχίζονται βροχή καθώς όλα αυτά συζητιούνται εκεί για την επίπεδη Γη τραβούν τη προσοχή πολλών. Βέβαια εκτός από όσους περίεργους για το θέμα της Επίπεδης Γης, υπάρχουν και κακεντρεχείς που βρίσκουν μια καλή εύκαιρία σε ένα κλειστό γκρουπ να ειρωνευτούν, να βρίσουν και να κοροϊδέψουν.




Έτσι φεύγοντας οικειοθελώς είτε μέσω της διαδικασίας απομάκρυνσης "το γνωστό κουβάδιασμα" πολλοί προσφεύγουν να μπουν σε μια από τις πολλές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί για να "γελάσουν" με το θέμα της επίπεδης Γης.


Οκ, έστω, ως "υπόθεση" ή ας "θεωρήσουμε" στιγμιαία ότι όλα αυτά περί Επίπεδης Γης είναι τρελλά, πόσοι καμμένοι είναι κάποιοι να ασχολούνται με τους "παλαβούς"? Εξ'ορισμού ένας "λογικός" που υποτίθεται είναι στα καλά του, δεν ασχολείται με παλαβομάρες. Εκτός αν ... κάτσε μισό λεπτό... αααα ναι, τελείωσε κι αυτό το "survivor", δεν έχει "μπάλλα η tv", δεν υπάρχει κανένα νέο DVD Τζούλιας για συζήτηση δεν έχει κάτι άλλο "θεαματικό" να ασχοληθούν και βρίσκουν τη δημιουργική χαρά να "ασχολούνται" με άλλους.




Δίνει όμως μια αίσθηση κοινωνικότητας η συνταύτιση απόψεων έστω για κατηγορητήριο ή για δημόσιους λιθοβολισμούς ενάντια σε πρόσωπα-απόψεις-πεποιθήσεις. Η άποψη μου είναι ... ότι όλες οι παρα-ομάδες και τα μέλη τους απλά βρήκαν για λίγο κάτι για να ασχοληθούν και μην έχοντας κάτι ουσιαστικό να ασχοληθούν κάποια στιγμή θα ατονίσουν. Πόσο θα ασχολούνται με τους "παλαβούς"?

Εκτός αν τους ενδιαφέρει η "αλήθεια" και πιστεύουν ότι με το να κοροϊδεύεις και να κάνεις ad hoc επιθέσεις ...εξυπηρετείς την αλήθεια.





Θέλετε να βρείτε την Αλήθεια?

Κάνετε σοβαρότερη προσπάθεια για να τη βρείτε. Χωρίς να δέχεστε δεδομένα που σας σερβίρουν αμάσητα! 


Μπορείτε να επαληθεύσετε την Σφαιρική Γη?

Μπορείτε να βρείτε ΠΟΥ καμπυλώνουν οι ωκεανοί?

Μπορείτε να βρείτε μια έστω φωτογραφία της γης που δείχνει τη καμπυλότητα της που δεν έχει Fish Eye Lens? (ευρυγώνιο φακό)







Και τέλος μια φωτογραφία αφιερωμένη στον αγαπημένο μου αστροναύτη. Τον πιο ...ειλικρινή από όλους.  Τον Buzz Lightyear ;-)





4 σχόλια:

  1. "Η Αλήθεια, έλεγε ο Ηράκλειτος, είναι τόσο απίστευτη, που δεν γίνεται πιστευτή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιλιάδες οι αποδείξεις της σφαιρικής γης.
    Καμία απόδειξη για επίπεδη! Μη ζορίζεστε αν σας βρίζουν.
    Παντα θα κοροϊδεύουμε ολόκληρους μαντράχαλου που λένε ότι η γη είναι επίπεδη λες και ζούμε στον μεσαίωνα! Ζωντοβολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιάδες οι αποδείξεις της σφαιρικής γης.!!!!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ , ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ!!!ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ... Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΟΝΟ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ...ΣΦΑΙΡΑ ΓΑΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια δεν έχει χορηγό και οι ενορχηστρωτές της ΝΤΠ φυσικά δε θέλουν παρά κοιμισμένα πλήθη μπροστά από μια τηλεόραση, μια αρένα ποδοσφαίρου-ράγκμπι-whatever, ανθρώπους σκυφτούς που δεν αναρωτιούνται με τίποτα με ένα κινητό στο χέρι μακριά από τον φυσικό κόσμο να κάνουν μόνο τρια πράγματα. Να καταναλώνουν, να παράγουν και να αναπαράγονται.

      Διαγραφή

Comments system