Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

3ος αποκλεισμός από τα Live stream για το Ελληνικό Youtube κανάλι Think Outside the Globe

Ο Έλληνας Youtuber "Think" διαχειριστής του αγαπητού Think Outside the Globe καναλιού μόλις αποκλείστηκε από τα Live Streams του Youtube για 3η φορά μόλις στο 17ο λεπτό προβολής!!!!









Θα πίστευε κανείς ότι πρόβαλε κάποιο υλικό λογοκλοπής βίντεο, εικόνες ή μουσική αλλά όχι. Ο λόγος ήταν ένα hashtag το οποίο έχει μπεί μάλλον στη "μαύρη λίστα" του συστήματος. Μόλις πρόσθεσε το hashtag #thinkoutsidetheglobe αυτόματα ... είδε την πόρτα εξόδου καθώς του γράφουν ότι παραβαίνει τους όρους χρήσης.


Το κανάλι συνεχίζει τη λειτουργία του αλλά μάλλον θα πρέπει να βρεθεί άλλο μέσο επικοινωνίας γιατί οι ορκισμένοι εχθροί της ιδέας της επίπεδης Γης δεν έχουν άλλες ασχολίες.


Μπείτε και επισκεφτείτε το κανάλι του ΕΔΩ και μη ξεχάσετε να κάνετε Subscribe
Support Think Outside the globe!




Think, είσαι δυναμίτης, άστους να κάνουν report. Είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν τα αυτοκινούμενα πιόνια του συστήματος. Το να.. φωνάζουν το δάσκαλο να έρθει να βάλει τις φωνές στο "κακό" παιδί που σκέφτεται "outside the globe". ου ρε ζόμπι όρθια!


Ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα χόμπι σας (κόμματα, καφέδες, φλερτ, γήπεδα) ή ψάξτε να βρείτε δικές σας αποδείξεις για το που ζείτε και ελάτε να τις παρουσιάσετε. Ακόμη κι αν ο Think υποθετικά λέμε τώρα, κάνει λάθος, βρείτε εσείς ...τις αποδείξεις σας για το που ζείτε, μόνοι σας όμως, όχι από τα mainstream sci-fi media σατανιασμένα κανάλια παραπληροφόρησης. :-) Ου να μου χαθείτε να χάνεστε χαμένα κορμιά της Γαίας :-)



#thinkoutsidetheglobe
 #thinkμέχριναβαρεθείοηλιοςνακάνειβόλτεςπάνωαπότηνΕπίπεδηΓαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system