Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Εγκλωβισμένος Νιγηριανός αστροναύτης προσπαθεί να επιστρέψει στη Γη

Θέμα: Νιγηριανός Αστροναύτης εγκλωβισμένος σε απαρχαιωμένο διαστημικό σταθμό προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι.
Με αυξημένη δυσπιστία αρχικά λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας αλλά έπειτα από έρευνα και ενδελεχή διασταύρωση στοιχείων σε συννενόηση με την Νιγηριανή Αεροναυτική Υπηρεσία που δεν έχει τα απαιτούμενα κεφάλαια ώστε να δράσει μόνη της, διαπιστώσαμε ότι ο Abacha Tunde είναι υπαρκτό πρόσωπο και δεν έχει επιστρέψει από την τελευταία του αποστολή. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκπαίδευση του.
Συνέντευξη στο CNN

Από την εκπαίδευση στο αεροδιαστημικό κέντρο της Ατλάντας
Η τελευταία του φωτογραφία που κατάφερε να στείλει. Πλέον επικοινωνεί μόνο με γραπτά σύντομα μηνύματα όταν βρίσκεται σε κατάλληλη γεωστατική τροχιά.


Αναδημοσιεύουμε ακριβώς όπως λάβαμε στο email μας την έκκληση για τη διάσωση του Abacha Tunde, Νιγηριανού αστροναύτη.





----------------------------------------------------------------------------------------------------
Θέμα: Νιγηριανός Αστροναύτης Εγκλωβισμένος σε εγκαταλειμμένο σταθμό προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι

Dr. Bakare Tunde

Διεθνής Διαστημικός Ερευνητικός Σταθμός Έρευνας και Ανάπτυξης νέων τεχνολογιών (National Space Research and Development Agency (NASRDA))
District 14
St 44 Old Astronauts
PMB 437
Garki, Abuja, FCT NIGERIA
contact@nasrda.gov.ng



Αγαπητέ Κύριε,

ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

Είμαι ο Dr. Bakare Tunde, ξάδερφος του Νιγηριανού αστροναύτη Abacha Tunde της Αεροναυτικής Δύναμης Διαστήματος. Ήταν ο πρώτος Αφρικανός που ταξίδεψε στο διάστημα όταν πήρε μέρος σε μια μυστική πτήση στον διαστημικό σταθμό Salyut 6 το 1979. Πήρε μέρος και σε μια επόμενη Σοβιετική πτήση στο διάστημα με το Soyuz T-16Z προς στον μυστικό Σοβιετικό Αμυντικό Διαστημικό σταθμό Salyut 8T το 1989. Παρέμεινε εκεί ως το 1990 που ήρθε η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Τα άλλα μέλη του Σοβιετικού πληρώματος επέτρεψαν στη Γη με το Soyuz T-16Z, αλλά τη θέση του κατέλαβε σημαντικός εξοπλισμός. Έχουν υπάρξει αποστολές ανεφοδιασμού με τροποποιημένους δορυφόρους ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση του. Είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του αλλά πλέον επιθυμεί να επιστρέψει στη Γη.

Τα 14 χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό, έχει αποκομίσει μισθούς που ισοδυναμούν με $15,000,000 Αμερικάνικα δολάρια. Αυτά κρατούνται σε κλειστό λογαριασμό στο Ίδρυμα Παρακαταθηκών και Δανείων του Lagos. Αν αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα, μπορούμε να πληρώσουμε το κόστος πτήσης στη Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος Roscosmos για μιας αποστολή επαναφοράς του με Soyuz. Μετά από πρόσφατη αλληλογραφία μας με τον οργανισμό μας έχουν ενημερώσει ότι το κόστος ανέρχεται στα $3,000,000 Αμερικάνικα Δολάρια. Για να έχουμε πρόσβαση στα κεφάλαια του θα χρειαστούμε την βοήθεια σας.

Oι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε πρόθυμοι να μεταφέρουμε το συνολικό ποσό στον λογαριασμό σας ή την επόμενη εκταμίευση του, δεδομένου ότι εμείς ως δημόσιοι υπάλληλοι απαγορεύεται από το Γραφείο Κώδικα Δεοντολογίας (Δημόσιοι Νόμοι) της Νιγηριανής Δημοκρατίας να να ανοίγουμε ή/και να λειτουργούμε πληρεξουσίως ξένους λογαριασμούς στα ονόματά μας.

Για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε ως αντάλλαγμα, συμφωνήσαμε να σας προσφέρουμε το 20% του μεταφερόμενου ποσού, ενώ το 10% θα διατεθεί για παρεπόμενα έξοδα (εσωτερικά και εξωτερικά) μεταξύ των μερών κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Θα σας δοθεί εντολή να παραδώσετε το υπόλοιπο 70% σε άλλους λογαριασμούς σε εύθετο χρόνο.

Παρακαλώ αν σας ενδιαφέρει, ανταποκριθείτε άμεσα ώστε να προλάβουμε το χρονοδιάγραμμα αυτού του οικονομικού τριμήνου για την εκταμίευση των απαιτούμενων ποσών για την δέσμευση του Soyuz από τη Roscosmos

Παρακαλώ επιβεβαιώστε την παραλαβή αυτού του μηνύματος μέσω του αριθμού μου 234 (0) 9-234-4223 ή με ένα email εδώ.

Με εκτίμηση,
Dr. Bakare TundeAstronautics Project Manager
drbakare@nasrda.gov.ng
http://www.nasrda.gov.ng/
----------------------------------------------------------------------------------------------------


Μπορείς να βοηθήσεις στον επαναπατρισμό του χαμένου αστροναύτη Abacha Tunde ;;; 





4 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι λόγω πρωταπριλιάς 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστημονικά αποδεδειγμένο, η πρωταπριλιά είναι η πρώτη μέρα που διαβάζετε ειδήσεις στο ίντερνετ και είστε καχύποπτοι. Ας το κάνουμε αυτό πιο συχνά. Να ψάχνουμε λίγο το ποσοστό αλήθειας/ψέμματος/υπερβολής/σάλτσας όταν το άρθρο περιλαμβάνει τη λέξη "διάστημα"

      Διαγραφή
  2. Είσαι θεός! 😂 Πρέπει να αρχίσεις να αρθρογραφείς στο Κουλούρι! 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί στο Κουλούρι ασχολούνται με απλά θέματα, καθόλου διασκεδαστικά θα έλεγα. Δεν μπορώ, εγώ περιμένω την πρωταπριλιά να σολάρω κάθε χρονιά .... Πέρυσι είχα καταπιαστεί με τις χρηματοδοτούμενες έρευνες του Σώρρα στην Ανταρκτική. http://flatearthgreece.blogspot.com/2018/04/artemis-sorras-researching-the-dome-in-antartctica.html

      Διαγραφή

Comments system