Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Why is it flat ; Γιατί να είναι Επίπεδη η Γη; Ποιος κερδίζει από αυτό;



Είναι η γη επίπεδη?

Το ερώτημα πολλών :



Γιατί να είναι επίπεδη; Ποιος θα κέρδιζε από μια σκευωρία και παγκόσμια συνωμοσία που κρατά 5 αιώνες?


Υπάρχει ένα μεγάλο παζλ με τα κομμάτια του να ταιριάζουν και να βρίσκουν ένα ένα τη θέση τους στο κάδρο της ΝΤΠ.
Στόχος και αντικειμενικός σκοπός όμως ένας. Κυριαρχία των Ελίτ της Γαιας σε όλα τα επίπεδα.

Τα κόλπα πολλά :
Τους αφαιρείς από το κέντρο του σύμπαντος και τους μαθαίνεις να είναι ασήμαντοι μέσα σε ένα αχανές σύστημα άπειρων γαλαξιών.

Τους αφαιρείς την θεοπλασία με την θεωρία του Δαρβίνου. Δεν έχουν δημιουργό, βγήκαν από πιθήκους (ενώ παραμένουν να υπάρχουν και πιθήκοι).
Μιας που δεν έχουν δημιουργό δε χρειάζονται να πιστεύουν και καπου. Είναι μπανάλ. Ας πιστέψουν στην επιστήμη. Με πολλές φορές θρησκευτικό φανατισμό πολλοί...

Και εφόσον δεν πιστεύουν σε δημιουργό δε πιστεύουν σε αθανασία ψυχής ή σε επόμενη ζωή. Άρα μετά τη τυχαία τους ζωή που τυχαία δημιουργήθηκε απο το τίποτα μέσα απο ενα bing bang δεν υπάρχει τιποτα.
Πολύ βολικό για να ανασταλεί και να συρρικνωθεί κάθε σύστημα ηθικής και αξιών.

Που σημαίνει οτι αφού ματαιοζούμε και οδηγούμαστε στο τίποτα, ποιος ο ρόλος να ζούμε με ηθική και αξίες καθώς υποσυνείδητα η εφήμερη μας ζωή εχει νόημα κυνηγώντας ηδονές, με άλλα λόγια οτι πιούμε οτι φάμε κι οτι αρπάξει ο πισινός μας.
Έτσι δημιουργούνται ευκολοχείριστες μάζες που καταναλώνουν, παράγουν, λειτουργούν το σύστημα, χωρίς πολύ ελεύθερο χρόνο για σκέψη και αυτοβελτίωση καθώς ζούν για λιγες μερες διακοπών το καλοκαίρι και περνούν τη μέρα τους μπροστά απο μια τηλεόραση με θεάματα τύπου αρένας ποδοσφαίρου, Ρεάλιτι και διάφορες εμπνευσμένες σαβούρες για να προβάλουν παράλληλα και τα μηνύματα τους...

Και τελος προγραμματίζουν τα πλήθη να ζουν για τη στιγμή της σύνταξης, τη στιγμή που βγαίνοντας σε σύνταξη τελειώνει ο ενεργητικός κύκλος της ζωής και βάσει συνθηκών ζωής (αν δε ζεις καπου χαλαρά χωρίς αγχος οπως ικαρία) σου χτυπούν καμπανάκι τα προβλήματα υγείας και ο χάρος μετρά αντίστροφα. (Δεν σας κάνει εντύπωση η τόσο απίστευτη καθημερινή αναφορά για το πότε βγαίνει καποιος σε σύνταξη όταν αυτό αφορά ένα μικρό ποσοστό πλυθησμού;;;;)


(Updated)

YH. Η αλήθεια δεν έχει χορηγό και οι ενορχηστρωτές της ΝΤΠ φυσικά δε θέλουν παρά κοιμισμένα πλήθη μπροστά από μια τηλεόραση, μια αρένα ποδοσφαίρου-ράγκμπι-whatever, ανθρώπους σκυφτούς που δεν αναρωτιούνται και δεν απορούν για τίποτα, με ένα κινητό στο χέρι μακριά από τον φυσικό κόσμο να κάνουν μόνο τρια πράγματα. Να καταναλώνουν, να παράγουν και να αναπαράγονται.

Τέλος δείτε το βίντεο με υπότιτλους από το κανάλι Think Outside the Globe :

21 σχόλια:

  1. Ένα από τα πιο ωραία βίντεο
    https://www.youtube.com/watch?v=SyWpQ9U26MM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό άρθρο!
    Καταπληκτικό βίντεο!
    Συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για νεότερα βίντεο πατήστε Subscribe στο κανάλι του Think Outside the glObe εδώ : https://www.youtube.com/channel/UCU7SnqLcppBB9_qCNn84oHg
      αν σας αρέσουν τέτοια άρθρα προωθήστε τα σε όποιον φίλο/η πιστεύετε θα τα βρουν ενδιαφέροντα. Κάπου στο πλάι έχει και ένα κουμπί εγγραφής στο Newsletter μας για μια εβδομαδιαία σύνοψη των νέων άρθρων! :-)

      Διαγραφή
  3. Απλά φουλ σωστό είναι ωραιο να κάνεις σκέψεις και αργότερα να βλέπεις να τα γράφουν και κάποιοι συνάνθρωποι σου με σχεδόν ακριβώς ίδιες λέξεις,όπως τις είχες σκεφτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Λες πως μας έμαθαν να πιστεύουμε την επιστήμη.
    Μακάρι να ήταν όντως έτσι, γιατί δεν θα διαμορφώνονταν μυαλά σαν τα δικά σας που θα προσπαθούσαν να γυρίσουν την επιστήμη πριν τον μεσαίωνα.
    2. Επιστήμη για σένα είναι το πίστευε και μη ερεύνα, και αν η ανθρωπότητα ακολουθούσε αυτό που πιστεύετε το μπλοκ σου και τα πιστεύω σου θα ήταν απλά καρικατούρες στον φυσικό τοίχο κάποιας σπηλιάς.
    Υ.Γ. Το ότι δεν ζεις σε σπηλιά, δεν σε κάνει αυτόματα σύγχρονο άνθρωπό, μπορεί να είσαι ακόμα χόμο σάπιενς. χόμο σάπιος σίγουρα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε γιατί θες να έχουμε την ίδια διαμόρφωση/ομογενοποίηση στο σκεπτικό μας? <ερικοί παρεκλίναμε γιατί κλείσαμε την τηλεόραση, σταματήσαμε να σκεφτόμαστε ότι όλοι θέλουν το καλό των ανθρώπων καθώς οι πράξεις τους δε το αποδυκνείουν. Ξέρεις κάποια συνθήκη που έχει γίνει σεβαστή μεταξύ κρατών και έχει κρατηθεί για τέτοια διάστημα χωρίς εντάσεις όσο αυτή της Ανταρκτικής? Παντού στον κόσμο γίνεται πανηγύρι με μόλυνση και πολέμους αλλά ... για κάποιο λόγο η Ανταρκτική πρέπει να μην είναι επισκέψιμη από κανένα εξερευνητή μη τυχόν (μόλυνει?) - ενοχλήσει τα είδη που ζουν εκεί - διαταρράξει το περιβάλλον. Πότε και που σεβαστήκαν όλοι αυτοί το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα που ζούμε για να το κάνουν στην Ανταρτική. Όταν συνδέσεις όλες τις πληροφορίες στο κεφάλι σου και κατανοήσεις ότι η Ανταρκτική είναι No-Mans land και όσοι πήγαν παράνομα εκεί βρήκαν κακό τέλος, ίσως ξυπνήσεις. http://flatearthgreece.blogspot.gr/2018/01/berserk-trip-to-antartica-leads-to-tragedy.html

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να πας στην Ανταρκτική.
      https://oceanwide-expeditions.com/antarctica/cruises?gclid=CjwKCAiAt4rfBRBKEiwAC678KdvWablIyAKkJY7J7PuGBzly3GU8_tUAx4K0QIbe6xxyUwkAxZUH-BoC13MQAvD_BwE
      Το να λες ότι η Ανταρκτική δεν είναι επισκέψιμη από κανέναν εξερευνητή, εκτός από λανθασμένο, είναι και προσβλητικό για τους θαρραλέους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να πάνε, να τη διασχίσουν, να τη χαρτογραφήσουν και να συνεισφέρουν στην επιστημονική και ερευνητική κοινότητα.

      Εγώ βασικά αν ήμουν στη θέση σας, και πίστευα ότι η Γη έχει άκρη, θα μάζευα ό,τι χρήματα μπορούσα, θα ξεκινούσα gofundme, κάτι θα έβρισκα τέλος πάντων και θα πήγαινα να κοιτάξω τι έχει μετά την άκρη.
      Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο βίντεο από Flat Earther, γιατί έτσι θα μας δείχνατε ότι τουλάχιστον το πιστεύετε αρκετά για να πάτε να το αποδείξετε.

      Σκέψου τα views και πήγαινε στον Νότιο Πόλο. Σε παρακαλώ.

      Αλλά μετά όταν γυρίσεις με ακλόνιτες αποδείξεις για τη σφαιρικότητα της Γης, θα σου λένε οι υπόλοιποι Flat Earthers ότι πήρες λεφτά από τη NASA για να πεις ψέματα και δεν θα τελειώσουμε ποτέ μέχρι να πάτε όλοι, ένας ένας να το δείτε.

      Θα πλήρωνα για να το δω αυτό βασικά.

      Διαγραφή
  5. Όλοι οι φυσικοί υποστηρίζουν ότι οι αισθήσεις είναι παραισθήσεις δηλαδή ότι βλέπουμε ακούμε κλπ δεν υπάρχουν ο αινσταιν το πίστευε ,και ο αστροφυσικός μάνος δανέζης πια η άποψη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας από αυτούς που σου λέει να μην εμπιστεύεσαι τις 5 γνωστές αισθήσεις σου, δε τις χρησιμοποιεί πιστεύεις όταν πρέπει να περάσει ένα φανάρι; Είτε καμπύλωση του χωροχρονικού συνεχούς είτε φορτηγό που περνά με ταχύτητα, πες το όπως θες, αν δεν σεβαστείς την όραση και την ακοή σου στον κίνδυνο το μπαμ θα είναι το τελευταίο σου.

      Διαγραφή
    2. Στην καθημερινη ζωη δεν γινονται αυτά αντιληπτα. Αλλα ο γυρω κόσμος ειναι γεματος οπτικές απατες, και λανθασμενες εκτιμησεις. Οποτε τι εμπιστοσυνη στις αισθησεις; Το καλαμι στο νερο φαινεται σπασμενο. Είναι όμως σπασμένο; Το ιδιο και χιλιαδες άλλα. Η Γη για να φανει κυρτή, πρεπει να ανεβεις πανω απο τα 30-40.000 μέτρα διοτι απλά ειναι τεραστια. δεν ειναι μπαλιτσα να την βλεπεις σπο μπαλονι. Οι επιπεδες φωτογραφίες βεβαια απο μεγαλο ύψος ειναι ολες fake. και φαινεται! Κατα τα αλλα, απορριπτετε όες τις φωογραφίες απο το Διάστημα...

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ.ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ! ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ. ΤΗΝ ΡΕΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ; ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΓΗ ΕΠΙΠΕΔΗ.....ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ

      Διαγραφή
  6. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ... ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γνώση της σφαιρικής Γης δεν είναι των μασόνων αλλά των αρχαίων μας προγόνων. Εμπεδοκλής, Αρίσταρχος, Ίππαρχος, Αριστοτέλης, Αρχιμήδης, Ποσειδώνιος, ο Χείρν που έδωσε τη σφαιρα (Γη) στον Ιάσωνα, και άλλοι, αλλα και ο Βυζαντινός Νικηφόρος Γρηγοράς, Ισαάκ Αργυρός, Ιάκωβος Μετοχίτης και άλλοι. Όλη η σοφια αυτή με την Άλωση της Κων/πολης κουβαλήθηκε στη Δύση και εδωσε την Αναγεννηση. ¨Ολα ελληνικα και ρωμέικα. Πού τα ειδατε τα Ιησουιτικα και τα μασονικά; Οι επιστημονες βεβαια ειχαν αναγκη τους πλουσιους κεφαλαιοκρατες της εποχης και γι αυτο βλεπουμε να κυκλοφορουν σοτυς ιδιους κύκλους με αυτους, αλλα οι γνωσεις τους ηταν περα για περα αληθινες και όχι μυθοι όποως ο μυθος της δηθεν επιπεδης Γης. Η παλια Διαθήκη μπορει να εχει καποιες φρασεις που καποιοι τις ερμηνευουν οτι παραπεμπουν στην επιπεδη ΓΗ, αλλα η Αγία Γραφή γενικώς δεν έχει σκοπο να διδαξει περι Φυσικής, Γεωγραφίας, Αστρονομίας κλπ αλλα να βαλει ενα ποβαθρο στην διηγηση. Ότι ο Θεός προνοει για όλη την Κτίση. Δεν ηξεραν τοτε πως ειναι η Κτίση, νομαδες ανθρωποι..Και όταν ελεγαν Γη εννουσαν μια περιοχη, μια χωρα πχ Γη χαναάν, γη Νεφθαλειμ, Γη Μαδιαμ κλπ. 4 γωνιες=4 σημεια του οριζοντα κοκ. Απο που κι ως που επιπεδη; Θολος δεν υπάρχει. Στερεώμα ειναι αυτο που βλεπουμε, ενα ημισφαιριο νοητό γυρω μας, και τα αστρα ειναι ουρανια σωματα, ήλιοι κυριως, αλλα και οι κοντινοι αμς πλανητες, σαν τη Γη. Ο Θεός δεν μας κοροιδευει με λαμπακια και αλλες αηδιες. Η Ανταρκτικη προστατευεται απο πυρηνικα, στρατιωτικές δρασεις, σκουπιδια, και εξωρυξεις. Τωρα αν καποιος παραβει τη συνθηκη (υποθετικά) δεν σημαινει ότι ειναι απαγορεμενη περιοχή. Μέγα ψέμμα. Εχει εξερευνηθει απ ακρου εις ακρον, εχει παμπολλες βασεις διαφορων χωρων και πολλοι γνωστοι μου έχουν πάει εκει και υπηρεσησαν. Κανενας κινδυνος, εκτος απο τις καιρικες συνθηκες που δνε ειναι αιξε γελασε.Πού τα βρηκατα αυτα, οτι σε εξοντωνουν να πας κλπ. Απλά αν δνε πας οργανωμενα και δνε εχεις εξασφαλισει πού θα μεινεις, θα σε εξοντωσει ο καιρός! Και άλλα πολλά που γραφετε ειναι τελειως λαθος. Βεβαια την επιπεδη Γη την εχει υιοθετησει η εβραιογενης καθολικη Αποστολικη Εκκλησια της Βορ. Αμερικης (Πεντηκοστιανοι). Αρα ειναι αιρεση. Εμείς οι ορθοδοξοι δνε εχουμε τετοιυς αναχρονισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που πιστεύετε ότι η Γη είναι επίπεδη, πρέπει να σας περάσουν α) από ψυχίατρο και β) να σας περιορίσουν γιατί προωθείτε αιρετικές αντιλήψεις (μην μου πείτε ότι η Αγία Γραφή αναφέρει για επίπεδη Γη) σε άτομα που δεν έχουν γνώση φυσικής και δεν μπορούν να έχουν αντίλογο στις χαζομάρες που προβάλετε σαν αποδείξεις. Πολύ θα ήθελα να δω φωτογραφία κάποιας άκρης της Γης από τα μπαλόνια που και καλά αποδεικνύουν την επιπεδότητα της Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ο άνθρωπος γίνεται ασήμαντος αν υπάρχουν άλλα 100 δισεκατομμύρια σύμπαντα και άλλες 10^100 πιθανότητες ζωής μακριά από τη Γη; Τα ζώα δεν είναι φτιαγμένα από τον ίδιο τον Θεό που έφτιαξε εμάς; Κάποιος που δεν πιστεύει στην επίπεδη Γη, είναι απαραίτητα ανήθικος και αντιπνευματικός; Δεν μπορεί κάποιος να μην πιστεύει καν ούτε σε έναν υποθετικό δημιουργό, και κατά τα άλλα να είναι ένας πράος φιλήσυχος αλτρουιστής άνθρωπος; Δική μου γνώμη είναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι, δεν είναι υποχρεωτικό να πιστεύετε στην επιστήμη. Ίσα ίσα που η δική σας υπαρξη, δείχνει από πού κατάγεται όλο το κίνητα Flat Earth, παγκοσμίως. Όπως το Βατικανό κάποτε (επί μεσαίωνα) καταδίκαζε φυσικούς και χημικούς ως μάγους και τους έκαιγε ή τους κρέμαγε, έτσι και σήμερα, (το Βατικανό) ηγείται της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσπαθεί να επαναφέρει την λατρεία της Γαίας, (βλέπε παρακάτω links) και προσπαθεί να επαναφέρει έναν παράξενο σκοταδισμό ίδιο με αυτόν που επικρατούσε μέχρι και το 1650. http://katohika.blogspot.com/2013/08/o-vartholomaios-symprosevxetai-me-12-igetes-allon-thriskeion-mprosta-sto-eidolio-tis-theas-gaias.html Προφανώς, και η ξαφνική εξάπλωση της επίπεδης Γης, όπως και ο αφορισμός της κάθε μέχρι τώρα προόδου, βολεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς καταλαβαίνετε πως δεν έχετε πολλές ελπίδες. ΑμερικΛάνοι νεοταξίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Όλα αυτά που λές είναι σχετικά ο Πάπας δεν ήταν και τόσο αρνητικός σε πολλές αλλαγές μην ξεχνάς ότι αυτός άλλαξε το ημερολόγιο από το Ιουλιανό στο Γρηγοριανό το οποίο ονομάστηκε έτσι από τον Πάπα Γρηγόριο. Το έκανε και πήγε 11 μέρες εμπρός αλλά τελικά χάνει γιατί η τότε διαφορά ήταν 11 μέρες τώρα 13 μέρες και το 2040 14. Οι πρώτοι Χριστιανοί είχαν αναθέσει στον καλύτερο μαθηματικό επιστήμονα της εποχής να τους βρεί τον τέλειο μαθηματικό τύπο υπολογισμού της ημερομηνίας του Πάσχα Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ερεύνησέ το και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Ψάξε να βρείς τον μαθηματικό τύπο και τότε θα καταλάβεις ποιοι ζούν στον μεσαίωνα και θέλουν να συνεχίσουν να ζούν στον μεσαίωνα

      Διαγραφή
  10. Υπάρχουν αναφορές στην Βίβλο για την επίπεδη γή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές Θεόδωρε. Η γνώση για το σχήμα της Γης αποτυπώνεται σε πολλά ιστορικά έγγραφα, κείμενα της αρχαιότητας αλλά και θεολογικά κείμενα πολλών θρησκειών :

      Ησαϊας 11:12 -> 12Θα δώσει το σύνθημα στους λαούς και θα συνάξει τους διεσπαρμένους του Ισραήλ και τους διασκορπισμένους θα ξαναφέρει του Ιούδα από τις τέσσερις γωνιές της γης.
      Κατά Λουκά 13:29 -> Θα έρθουν άνθρωποι από την ανατολή και τη δύση, απ’ το βορρά και το νότο και θα καθίσουν στο τραπέζι της βασιλείας του Θεού.
      Αποκάλυψη του Ιωάννος 7:1-2 Ύστερα απ’ αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται στις τέσσερις γωνιές της γης και να κρατούν τους τέσσερις ανέμους της γης για να μη φυσάει στη γη, μήτε στη θάλασσα, μήτε σε κανένα δέντρο. 2Και είδα έναν άλλο άγγελο να βγαίνει από ’κει που ανατέλλει ο ήλιος, κρατώντας τη σφραγίδα του ζωντανού Θεού.

      Κατά Ματθαίον 12:42 Η βασίλισσα του Νότου θ’ αναστηθεί στην τελική κρίση μαζί με τη γενιά αυτή και θα την κατηγορήσει, γιατί εκείνη ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου ν’ ακούσει τη σοφία του Σολομώντα· κι όμως εδώ υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος από το Σολομώντα».
      Δευτερονόμιον 28:64 Ο Κύριος θα σας διασκορπίσει ανάμεσα σ’ όλους τους λαούς, από τη μια άκρη της γης ως την άλλη· κι εκεί θα λατρέψετε άλλους θεούς, φτιαγμένους από ξύλο κι από πέτρα, που ούτε εσείς τους γνωρίζατε ούτε οι πρόγονοί σας.
      Ησαϊας 48:12-13 12«Άκουσέ με, Ιακώβ, Ισραήλ, που σε κάλεσα· εγώ είμαι ο ένας και μοναδικός Θεός· εγώ είμαι ο πρώτος κι ο τελευταίος. 13Το χέρι μου θεμέλιωσε τη γη, τους ουρανούς τούς άπλωσε το δυνατό μου χέρι· τους φωνάζω, και στη στιγμή μπροστά μου παρουσιάζονται.

      Διαγραφή
  11. Ρε μαλακες πρέπει να τρώτε μανιτάρια δεν εξηγείται αλλιώς. Που στο διάολο συμπεραίνετε από τα εδάφια που παραθέτει ότι είναι η γη επίπεδη? Τέσσερις γωνίες λέει, άρα λογικότερο ναναι τετραγωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system