Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

CGI γραφικά στον ISS? Ω τι περίεργο!


2011. Μάιος. Κατά τη δειάρκεια της STS-134 αποστολής η κάμερα στο Shuttle καταγράφει ένα Time lapse της εγκατάστασης του Alpha Magnetic Spectrometer στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS που λένε στο χωριό στα καφενεία), χρησιμοποιώντας τον ρομποτικό βραχίωνα Canadarm2.  To 2013 το κλιπ αυτό ανεβαίνει live για θέαση από το κοινό.

CGI γραφικά στον ISS? Ω τι περίεργο!










Ξέρω τι θα σκεφτείς αγαπητέ αναγνώστη. "Επειδή βρήκες κάτι στο youtube, δεν σημαίνει ότι βρήκες κάποια". Υπάρχουν άπειρα βίντεο κατασκευασμένα ανεβασμένα από τρίτους, από στούντιο κλπ. Αυτό το έχει ανεβάσει η ίδια η Nasa.gov στο κανάλι της και είτε δηλώνει τσαπατσουλιά, είτε δε το έχουν προσέξει και τους ξέφυγε. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο της ήπιας απελευθέρωσης αποδείξεων για να δημιουργείται ντόρος από όλους τους "συνωμοσιολόγους" του κόσμου και να βάζουν τον κόσμο σε μια εναντίωση της λογικής με το παράλογο. 







Το αρχικό βίντεο μπορείτε να το βρείτε στο site της Nasa ΕΔΩ εδώ η μπορείτε να το δείτε από το ακόλουθο youtube βιντεο.

Μπορείτε να το προχωρήσετε στο 01:20 και θα δείτε τα CGI screens εκεί στο 01:30 ...









Και τέλος ένας κλιπάκι από το κανάλι Flat Earth που εξηγεί πως φτίαχνονται τα Computer Graphics πριν δείξει το αντίστοιχο βίντεο της Nasa.






Αν αυτό δε σου ανοίξει τα μάτια και δεν σου επιτρέψει να δεις το ολοφάνερο ψέμα, τίποτα δε θα το κάνει!




RESEARCH FLAT EARTH


1 σχόλιο:

  1. Άντε και ειναι προσομοίωση, διοτι δεν βρεθηκε καποιος εκεινη στη στιγμη να τραβαει βιντεο στο Διάστημα. Αυτό τι σημαινει; Ότι δεν υπάρχει; Αυτά ειναι ζορισμενες ψετοαποδειξεις και απατες απο τους επιπεδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system